Låt håret ta plats i vårens nya outfit

Uttryck din personlighet med frisyren. Och gör den dagliga förändringen till din grej.
– Med bra hårprodukter är det enklare att styla håret, säger Cecilia Nowén på EKO:- i Örebro. Så använd bra frisörprodukter. De håller kvalitet och det gör håret mycket snyggare.

MÄRKESSALONG. – Frisyren är en stor del av din personlighet. Den går enkelt att styla lite olika varje dag. Om du använder bra basprodukter och rätt stylingtillbehör, säger Cecilia Nowén på EKO:- Stormarknad i Örebro.

Cecilia Nowén är säljansvarig på nyöppnade EKO:- Stormarknad i Örebro. Hennes intresse för frisörprodukter går inte att missta sig på.
– Frisyren blir mycket snyggare utan sulfater, parabener och silikoner som lägger sig som en hinna över håret, säger hon. Kemikalierna hindrar hårstrået från att ta in näring och det känner du direkt.

Cecilia vet vad hon talar om. Sedan tidigare har hon erfarenhet av hårvårdsprodukter och idag har hon huvudansvaret för Salongen med frisörernas märkesvaror på EKO:-.
– Ett bra schampo är anpassat efter det hår du har. Är ditt hår frissigt behöver du en lugnande produkt. Är håret slitet så väljer du en reparerande. Och så bör du följa upp schampovalet med ett balsam med samma egenskaper.

MER HÅRVÅRD. Fler prisvärda hårvårdsprodukter av kända märken finns till kampanjpriser på EKO: – Stormarknad i Marieberg.

Hon fortsätter:
– Titta här, säger hon och håller fram en tvåpack av TIGI Bead Head. Det här är en riktigt bra produkt för många hår. Förpackningen innehåller schampo och balsam som passar ihop. Hårprodukternas kvalitet och vårt låga märkespris gör att den är mycket efterfrågad.

När väl grunden till frisyren är lagd – alltså bra schampo och balsam – kan den dagliga stylingen gå igång.
– Du byter ju outfit beroende på tillfälle: Uppklätt, ledigt, jobb och skola. Genom smarta stylingprodukter är det ganska enkelt att ändra frisyren. Dust-it är ett volympuder som funkar perfekt för lite platta hår exempelvis. Och Lanza molding paste formar fint.

Styla håret med frisörprodukter till stormarknadspris

FRISÖRPRODUKTER. I Salongen på EKO:- Stormarknad finns de mest kända och trendiga hårvårdsprodukterna till unikt bra priser. Sådana som du också hittar i specialbutiker och hos frisörer.

Salongen på EKO:- Stormarknad är som ett eldorado för den märkesintresserade. Här står kända frisörmärken överskådligt uppställda och alla till ett pris som är mycket lägre än på andra ställen.
– Ja jag blev förvånad själv både över Salongens breda sortiment och av priserna när jag började här, fortsätter Cecilia. Utbudet av märkesprodukter som schampo och balsam är brett.

Extra populära just nu är Kerastase, Matrix och Schwarzkopf. Men också Fudge silverbalsam och silverschampo.
– Att ha en lite kallare ton i hårets nyans är ju stor trend nu. Silverprodukterna dämpar de varma pigmenten. Revlons hårbomber är också kanonbra för att vårda färgen på håret. Det är en slags färginpackning som finns i olika nyanser och som fräschar upp hårets färg samtidigt som den vårdar.

Det händer alltid något roligt hos oss. Följ oss på Facebook så missar du inget!

Det märks att Cecilia brinner för hårvård.
– Det handlar om att vårda inte minst inför användningen av fön och plattång. Håroljan Unique one treatmentspray sprayar man efter hårtvätt och den har tio skyddande egenskaper, bland annat mot värme, säger hon och fortsätter:

– Den snyggaste stylingen får man genom att använda kvalitetsprodukter genomgående i håret, avslutar Cecilia Nowén säljansvarig på EKO:- Stormarknad i Örebro.

Missa inte några erbjudanden. Bli medlem i vår kundklubb.