Bilbolaget satsar på innovativ Tvätta-hall – Magnus Roslund vd om helhetslösningen på Bultgatan: ” Allt du behöver göra med din bil kan du göra hos oss”

På Bilbolagets anläggning bredvid Tanka ligger Sundsvalls nyaste biltvätt Tvätta.
– Utrustningen i hallen är av senaste modell och tvättar bilen skonsamt. Den har all extrautrustning som behövs för att vara extremt effektiv och din bil blir riktigt ren i den miljömärkta Tvätta-hallen.

Bilbolaget satsar på innovativ Tvätta-hall – Magnus Roslund vd om helhetslösningen på Bultgatan: ” Allt du behöver göra med din bil kan du göra hos oss”

Det berättar Magnus Roslund vd på Bilbolaget om företagets satsning på den innovativa biltvätten som tvättar, torkar och vaxar din bil på bara några minuter.

– Det är så smidigt, snabbt och enkelt att tvätta bilen i Tvätta-hallen. Du behöver aldrig gå in någonstans för att köpa tvättkoder. Istället kör du bara direkt fram till porten, sätter i ditt kort, får upp programmen på en skärm, väljer tvätt och åker in. Några minuter senare kommer du ut i en skinande ren bil.

Magnus igen:
– Tvätta är öppen dygnet runt och tack vare att hallen är uppdelad i två sektioner så halveras nästan tvättiden. Två bilar är alltså inne samtidigt.

Vill du veta mer om Bilbolagets Tvätta-anläggning, så finns info på hemsidan här.

För Bilbolaget är det en självklarhet att ta hänsyn till miljöaspekterna i allt arbete. Det tillhör ett modernt bolag som både vill växa och bidra till Sundsvalls framtid. Därför har miljötänket varit en viktig faktor också i satsningen på den nya biltvätten.
– Tvätta är miljömärkt med ”Hållbar Biltvätt”. Det innebär att hallen uppfyller Svanenmärkt standard, säger Magnus och fortsätter:
– Det betyder att upp till 99 % av den olja och de tungmetaller som sköljs av bilen renas i det reningsverk som vi har grävt ner i backen. Vattnet återanvänds och går runt i ett slutet system vilket gör Tvätta till en mycket vattensnål anläggning. Och självklart används bara Svanenmärkta produkter.

Med Volvokortet har du alltid 20 % rabatt på tvätt

Utanför Tvätta-hallen kommer det också i framtiden att byggas två Gör-det-själv-tvättar med samma miljöfokus. Också där renas smutsvattnet i anläggningens reningsverk.
– Undvik att tvätta bilen hemma. Smuts, olja, tungmetaller och asfalt följer med tvättvattnet ner i marken och i dagvattenbrunnarna och det är definitivt inte bra.

Rabatt på både tanka och tvätta med Volvokortet – läs mer här.

Satsningen på Tvätta-hallen är en del i Bilbolagets utveckling mot att bli en anläggning dit du vänder dig oavsett vad du vill göra med din bil.
– Vi har glasverkstad, vi har däckförsäljning och hjulförvaring, vi har bilförsäljning och verkstad. Plus Tanka, Tvätta och Ladda. Så det finns ingenting du behöver göra med din bil som du inte kan göra hos Bilbolaget i Sundsvall.

Det är så smidigt, snabbt och enkelt att tvätta bilen i Tvätta-hallen

Med Volvokortet har du alltid 20 % rabatt på tvätt. Erbjudanden som kombinerar Tvätt och Tanka kommer också regelbundet att dyka upp på plats.
– Det är så mycket enklare för dig nu när du både kan tanka och tvätta bilen på samma ställe här på Bilbolaget i Sundsvall, avslutar Magnus Roslund.

Vill du veta mer Volvokortet? Här finns informationen.