Marknadsledaren valde Auto-Centrum

När det gäller mobilkranar och hästlastbilar i premiumsegmentet är det Alfab i Västerås som är marknadsledande. De valde Auto-Centrum som leverantör av servicebilar – och vi vet varför!

Marknadsledaren valde Auto-Centrum

Familjeföretaget Alfab med Erik Behrens i spetsen har vuxit kraftigt de senaste åren, som generalagent för Liebherrs stora mobilkranar och även som återförsäljare av exklusiva hästlastbilar.
– Som servicebilar har vi Mercedes-Benz Sprinter, och vi har nog köpt ett 10-tal bara de senaste fem åren från Auto-Centrum, berättar Erik som är vd sedan 1995.

Familjärt med hög service och god support
Två av bilarna är stationerade i Västerås, varav de nyligen fick leverans av en sprillans ny. Anledningen till valet av leverantör är enkel – den familjära känslan, servicen och supporten som man får.
– Självklart har det både med relationer och en bra produkt att göra. Vi kommer väldigt bra överens med Jan Carlsson och familjen Käll, Torbjörn och Eva, fortsätter han.

Långa öppettider på verkstaden
Med deras Sprinter-bilar är Alfab snabbt ute hos kunder som behöver hjälp med sina mobilkranar oavsett var de befinner sig, och då måste förstås servicebilarna fungera som de ska hela tiden. Då är det extra tryggt att veta att Auto-Centrums verkstad har öppet ända till 22.00 varannan vecka, vilket minimerar ställtider.
– Det är också en av anledningarna till att vi valde Auto-Centrum. Hög servicenivå och tillgänglighet, och ett gott bemötande!

Framgångsrika inom racing
Servicebilarna hänger också med på Alfabs tredje ben – racingen. Företagets racingteam är framgångsrika och de är för tillfället svenska mästare i GT4 och har vunnit ett 24-timmars långlopp på franska Paul Ricard-banan. Nästa stopp i kalendern är ett 24-timmarslopp i Dubai som sker med teamets Porsche Cayman GT4.
– Där har vi också en bil som måste fungera dygnet runt, men Auto-Centrum har dessvärre ingen filial där nere, avslutar han med ett skratt.

Auto-Centrum hittar du i Västerås på Wijkmansgatan 1, du når dem på 021-15 10 50 och kan läsa mer på www.vasteras-autocentrum.se!

auto-centrum