Fem bra anledningar till att välja Auto-Centrum

Den som står i valet och kvalet vilket lokalt transportbilsföretag som passar bäst för nyförvärv och service får här fem enkla anledningar till varför Mercedes-Benz och Auto-Centrum borde vara med i urvalsprocessen.

Jan Carlsson med dottern Eva Käll och hennes man Torbjörn Käll.

Auto-Centrum är det trygga familjeföretaget med Jan Carlsson i spetsen tillsammans med dottern Eva Käll och hennes man Torbjörn Käll. De företräder lokalt det enda märket som har ett komplett sortiment av allt från små smidiga transportbilar till tunga lastbilar – Mercedes-Benz.
Vid sidan av Mercedes-Benz säljs även tuffa pickuper från Isuzu; de byggs till skillnad från de flesta andra pickuper på lastbilsstarka chassin vilket gör dem starka och pålitliga även vid riktigt hård belastning.

1. Öppettider till 22.00 på verkstaden
Varannan vecka har Auto-Centrum öppet extra länge, vilket uppskattas av många kunder som är beroende av sitt fordon under normala arbetstider.

2. Släcker tvåor direkt
Auto-Centrums verkstad är ackrediterad av Swedac och kan direkt släcka tvåor från besiktningen. Det spar tid och pengar åt kunden.

3. Komplett verkstad
Den nyligen utbyggda verkstaden i Västerås på 2.000 kvadratmeter är en av Sveriges mest moderna verkstäder gällande arbetsutrustning, med trevlig, välutbildad och certifierad personal. Här klarar man allt från enklaste arbeten till dagens mer avancerade utrustningar, både när det gäller fordon som påbyggnader.

4. Stor bredd i fordonsparken
Nyförsäljning av allt från 1,5 till 33 ton tunga transport- och lastbilar från Mercedes-Benz och pickuper från Isuzu. Även ett stort lager av begagnatfordon till konkurrenskraftiga priser.

5. En ekonomiskt pålitlig aktör som ordnar allt
Auto-Centrum har AAA-rating sedan 2002 och har goda kontakter med påbyggare av skåp och specialutrustning, så en beställd bil levereras i sitt färdiga skick utan krångel och mellanhänder.

Auto-Centrum hittar du i Västerås på Wijkmansgatan 1, du når dem på 021-15 10 50 och kan läsa mer på www.vasteras-autocentrum.se!

 

auto-centrum