Spara pengar – här är tjänsten som ger dig el med fast pris

Slipp oro för elfakturor som skjuter i höjden. Nu erbjuder företaget Alltid en trygg och plånboksvänlig lösning med fast pris, så kallad flat rate, på din el.

Nu utmanar vi elbranschen, paketerar dina nät- och elavtal och ger dig dessutom alltid bonus om du är snäll – miljösnäll.

Har du ett elavtal där du aldrig kan förutspå hur mycket din elräkning kommer att landa på? Nu finns det en smart lösning som ger dig fast pris på elen, varje månad, så att du slipper dyra överraskningar. Medan mobilbranschen knäckte nöten för länge sedan har elbranschen stått still med sina krångliga avtal och finstilta fakturor som förvirrar. Tills nu. Företaget Alltid, som är ett dotterföretag i Vattenfallkoncernen, utmanar marknaden och erbjuder en förutsägbar kostnad på elen. Det innebär att oavsett hur mycket el du förbrukar kommer priset att landa på samma summa.
– Vi paketerar kundernas nät- och elfakturor, ger dem ett fast pris och dessutom oftast till en lägre kostnad än de har haft tidigare, berättar Alltids VD Klaus Lindberg.

Samma summa på räkningen
Med hjälp av flat rate, fasta priser, vill Alltid modernisera elhandelsmarknaden. Sex av tio svenskar vet inte hur mycket el de förbrukar eller vad en kilowattimme kostar, visar en undersökning från Novus. Med andra ord är du inte ensam om att vilja ha en trygg, prisvärd ellösning utan att behöva jämföra priser mellan olika leverantörer.
– Mobilbranschen ligger långt före och det är på tiden att vår bransch följer efter. Privatpersoner har inte möjlighet att påverka elpriserna och oftast inte tid, lust eller ork att sätta sig in i hur det fungerar. Därför är det orimligt att elkundernas privatekonomi ska påverkas av något som de inte kan kontrollera. Det enda kunden ska behöva tänka på är att betala en faktura som har samma summa varje månad, säger Klaus Lindberg.

Kunder får miljöbonus
Alltid ligger också i framkant med sitt miljotänk och premierar kunder som har en hållbar livsstil genom ett bonusprogram. När du som kund är miljösnäll, till exempel sänker din elförbrukning, tar cykeln till jobbet eller sopsorterar, får du så kallade ”karmapoäng” som du kan spendera i företagets hållbarhetsbutik. Där kan du få bland annat få rabatt på streamingtjänster, erbjudande på livsmedel eller möjligheten att skänka pengar till välgörenhet.
– Det ska inte behöva vara krångligt med el, säger Klaus Lindberg.

Det här får du som kund hos Alltid:

  • Flat rate – du betalar samma summa varje månad
  • En faktura för såväl nät- som elförbrukning.
  • Schyssta villkor och rätt pris.
  • Karmapoäng om du är miljösnäll.
  • Ingen bindningstid.

Vill du också ha billigare elräkningar? Läs mer om Alltid och bli kund här.

Det här är Alltid

  • Alltid AB utmanar elbranschen med ett helt nytt erbjudande till Sveriges alla elanvändare.
  • Alltid paketerar kundens nät- och elavtal till en faktura.
  • Alltid lovar dessutom kunden flat rate på elen, det vill säga alltid samma summa, varje månad.
  • Alltid grundades 2015 och är ett fristående dotterbolag till Vattenfallkoncernen.

”Nu utmanar vi elbranschen, paketerar dina nät- och elavtal och ger dig dessutom alltid bonus om du är snäll – miljösnäll.”

Här kan du läsa mer om Alltid