Bygg drömhuset nu – betala när du flyttar in

Nu är det enklare än någonsin att bygga ditt drömhus! Med VårgårdaHus nya, smarta betalningsmodell betalar du först när huset står klart och du och din familj ska flytta in.

Bygg drömhuset nu – betala när du flyttar in

Drömmer du om att bygga ett eget hus som är designat och utformat precis som du och din familj vill ha det?

VårgårdaHus, som producerar villor till privatpersoner, vill göra det enklare för alla att bygga sitt eget hus. Därför har de lanserat en ny och smart betalningsmodell som gör husbygget tryggare och smidigare än någonsin.
– Vi på VårgårdaHus vill göra det enklare för våra kunder att förverkliga sina husdrömmar, säger Per-Erik Bonander, VD på VårgårdaHus.

Den nya betalningsmodellen går ut på att du som kund bara betalar en uppläggningsavgift är du skriver kontrakt. kontraktsskrivningen. Resten av summan betalar du när huset står färdigt.

Det gör att du slipper sitta med dubbla boendekostnader under tiden som huset byggs och underlättar när du ska söka bolån hos bankerna, eftersom huset är färdigbyggt när lånet träder i kraft.
– Det här är vårt bidrag till ett ökat bostadsbyggande i landet. Vi hoppas att detta ska underlätta för våra kunder, inte minst för alla unga barnfamiljer, att kunna bygga ett eget hem så som de vill ha det, säger Per-Erik Bonander.

För att bygga ett nytt hus behöver du varken vara händig eller kunnig inom byggbranschen. Du som ska köpa ett nyproducerat hus behöver först och främst köpa en tomt som passar dina behov. Sedan börjar det riktigt roliga – att hitta drömhuset. VårgårdaHus har 47 olika husmodeller, som kan ritas om så att det blir som du och din familj vill ha det. Företaget tillverkar omkring 300 småhus varje år. Och kunderna är nöjda. Faktum är att VårgårdaHus förra året utsågs till det företag som har de mest nöjda kunderna bland Sverge småhusköpare enligt en branschundersökning som gjordes av det oberoende analysföretaget Prognoscentret AB.
– Att bygga hus är för många livets största affär, då är det viktigt att få det som man vill ha det. Vi ritar om huset utan extra kostnad, det goda hantverket ingår i paketet, säger Per-Erik Bonander.

Här kan du se våra lokala återförsäljare i Östergötland!

5 fördelar med att bygga ett nytt hus

 • Du får ett hus som passar för just din familjs behov.
 • Huset är underhållsfritt i många år.
 • Du får tio års garanti mot byggfel.
 • Du slipper fastighetsskatt i 15 år.
 • Detta tillsammans med låga uppvärmningskostnader gör att du får ett kostnadseffektivt boende.

Det här är VårgårdaHus AB

 • VårgårdaHus producerar villor till privatpersoner. Hög kvalitet, gott hantverk och ett genuint engagemang präglar hela verksamheten.
 • Huvudkontor och fabrik ligger i Vårgårda. Företaget har säljkontor runt om i Sverige, från Umeå i norr till Malmö i söder.
 • Företaget tillverkar cirka 300 trähus per år och omsätter cirka 350 miljoner kronor.
  • Per-Erik Bonander är sedan flera år verksam som VD.
 • Totalt har företaget cirka 75 anställda samt ett tjuotal säljande agenter.
  • VårgårdaHus ägs idag av Danmarks största husföretag, Huscompagniet, som levererar omrking 1 350 stenhus per år. Bakom Huscompagniet står nordens största kapitalfond, EQT, som har mer än 20 års erfarenhet från olika branscher.

Läs mer om VårgårdaHus och hitta inspiration till ditt drömboende här.