Anlita GL Tvättstugeservice innebär trygghet och kompetens

GL Tvättstugeservice AB är en exklusiv partner till Electrolux Professional. Joakim Holm, distriktschef för Storstockholm på Electrolux, vet att när han lägger ut jobb på GL Tvättstugeservice så levererar de alltid jämn och hög kvalitet.

Anlita GL Tvättstugeservice innebär trygghet och kompetens

-Det är aldrig några bekymmer. Det funkar alltid med GL Tvättstugeservice, säger han när han visar upp en alldeles ny tvättstuga som är gjord för Stockholmshems räkning.

Det märks att Joakim har en bra affärsrelation med Peter Hansson och Kim Järlhammar, som tillsammans äger och driver GL Tvättstugeservice. Idag träffas de för att titta på den nya och mycket stora tvättstuga som är gjord Stockholmshems räkning.

-Jag fick en förfrågan från byggaren som hade blivit anlitad av Stockholmshem om en ny tvättstuga. Vi på Electrolux kopplade vi in GL Tvättstugeservice för installation och montering, förklarar Joakim och tittar nöjt på slutresultatet.
Även Peter och Kim verkar nöjda med den stora tvättstugan.

-Det känns alltid bra när kunder, uppdragsgivare och de som bor i fastigheten är nöjda, säger Peter. Nöjda kunder genererar ännu fler jobb och förhoppningsvis ännu fler nöjda kunder.

Lägsta möjliga livskostnadscykel

GL Tvättstugeservice har valt att enbart jobba med produkter från Electrolux. Det är en strategi de inte ångrar och inte kommer att ändra på i första taget. Electrolux kanske inte har de billigaste produkterna på marknaden men ser man till helheten så har de marknadens lägsta möjliga livscykelkostnad.

-Produkt- och installationskostnaden står för en minimal del av hela livscykelkostnaden, säger Joakim.

Viktigast är att se över vilken lösning som har de lägsta kostnaderna för energi, vatten, tvättmedel och underhåll. Electrolux Line 5000 och dess innovationer möter alla krav för maximerad effektivitet och minimerad förbrukning av framför allt el, vatten och tvättmedel över tid.

Proffs på det dem gör

Efter en stund börjar det bli dags för Peter och Kim att dra ifrån den färdiga tvättstugan och ta sig an nya uppdrag och nya tvättstugor.

-Peter och Kim är proffs på det dem gör. Det känns bra att kunna anlita dem. Det är tryggt helt enkelt, avslutar Joakim innan de skiljs åt och han hoppar in i bilen för att åka till Electrolux kontor inne i stan.

Välkommen att höra av dig Du med!

www.gltvatt.com

Stångholmsbacken 37, 127 40 Skärholmen
Tel: 08-646 90 27, Fax: 08-708 74 35

E-post: info@gltvatt.com

Peter Hansson
peter.hansson@gltvatt.com
070-6126320

Kim Järlhammar
kim.jarlhammar@gltvatt.com
070-6126310