Uppfinnaren, större än du tror!

Huset Uppfinnaren som ligger i Teknikparken i Gävle, är ett modernt företagscentrum där dagliga möten i korridorer, restaurangen eller vid kaffemaskinerna kan vara början på nya värdefulla affärskontakter. Atmosfären präglas av en positiv framtidstro där det mesta är möjligt.

Björn Lönn har inte svårt för att tala väl om uppfinnaren.

Den vanligaste hyresgästen hyr ett kontor för två, tre personer i en korridor med gemensamhetsutrymmen, även om vissa hyr ett helt våningsplan. Här möts man, byter några ord, lär känna varandra och använder sig av varandras kompetenser. Det händer till och med att företagen rekryterar arbetskraft sinsemellan.

En annan av fördelarna med att hålla till i samma byggnad är de faciliteter som gör att du kan koncentrera dig på ditt jobb och helt enkelt göra det du är bäst på. Allt annat finns på plats och sköts av andra. Eller som Björn Lönn, ansvarig för lokalerna, sammanfattar det hela:
– Se bara till att ta dig hit, så fixar vi resten. Alla är välkomna!

Här finns konferensanläggning med fullservice, en reception som fungerar som postkontor där ett mejl med önskan om utskrift snabbt förvandlas till ett dokument i frankerat kuvert. I receptionen kan du även boka både lånecykel eller elbil, och önskas chaufför till elbilen, ordnas även detta. Du kan få paket och varor levererade direkt till kontoret, även hjälp med krånglande datorer och det mesta annat i it-väg finns att tillgå.

Läs mer om vad vårt servicecenter kan hjälpa ditt företag med här

Atmosfären präglas av en positiv framtidstro där det mesta är möjligt

Gymmet och relaxavdelningen är uppskattade av de cirka 500 personer som har sin arbetsplats i Uppfinnaren. I de vackra omgivningarna finns motionsspår och möjligheter till avkopplande möten, tex. uteserveringen vid dammen.

En kommunal förskola på området förenklar livet för småbarnsföräldrar och läget nära E4:an och E16 gör det enkelt att ta sig till och från området. Är du på tillfälligt besök finns även möjligheter att hyra ett kontor för dagen.

Föredrar du allmänna kommunikationer istället för egen bil, ansluter lokalbussen varje halvtimme precis utanför dörren och dessutom, 300 meter bort, finns en hållplats med tio olika busslinjer.

Det är egentligen först när man ser Uppfinnaren från ovan som man inser hur stort det faktiskt är.

Företagscentrum Uppfinnaren rymmer verksamheter av de mest skiftande slag. Här bokas dop, bröllop och begravningar på Svenska kyrkans kontor, här finns tryckeriet som fixar det mesta från små loggor till större trycksaker, men också företag inom till exempel teknik, utbildning och media samt de mer handfasta som massörer, kiropraktorer och personliga tränare.

Vi har många nöjda kunder – Här kan du ta del av några referenser

Sweden Hydro Sport AB som designar vattenland är ett av de företag som funnits här från början och i maj flyttar SEB-banken hit.

När företag i Uppfinnaren har liknande inriktningar är det lätt att tänka konkurrens. Så behöver det inte vara. Ett bra exempel är den handfull revisionsbyråer som snarare är samarbetspartners än konkurrenter där man byter tjänster med varandra beroende på vilken specialitet var och en har.

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka här!

Fakta Uppfinnaren

Består av cirka 100 små till medelstora företag som sysselsätter ca 500 personer. Det finns allt från enmansföretag till det största med 40 anställda.

Receptionen har Concierge-service med bland annat uthyrning av konferensanläggningar, posttjänster, cykel- och elbilsuthyrning samt IT- service.

I byggnaden finns även gym, relaxavdelning, restaurang och café.

Holmsund Property AB äger och driver Uppfinnaren i Teknikparken.

Vill du veta mer? Läs på www.teknikparken.se eller kontakta Björn Lönn på bjorn@f2fast.se