De hjälper till att skapa ditt drömhem: ”Inget uppdrag är för stort eller för litet”

Officershuset i centrala Västerås är en anrik byggnad som många invånare i staden känner igen. Huset är också platsen för en av Öbergs inredningskonsultationer. I en av lägenheterna i huset har man skapat ett superhärligt och attraktivt hem.

De hjälper till att skapa ditt drömhem: "Inget uppdrag är för stort eller för litet"

Öbergs erbjuder en tjänst som de kallar inredningshjälpen, vilket är ett koncept som är avsett att hjälpa alla kunder att inreda ett varmt, trivsamt och inbjudande hem som stämmer överens med kundens önskemål.

– I det här fallet ville kunden ha en stilrent inredd lägenhet där de tidstypiska detaljerna i huset bevarades och lyftes fram. Man ville komma åt en varm, exklusiv stil som också inkorporerade en del designklassiska inredningsdetaljer, så det blev fokus, berättar Julia Schiller, inredare på Öbergs.

Skapa ditt drömhem – läs mer om inredningshjälpen, få inspiration och se Öbergs utbud här.

Julia Schiller, inredare på Öbergs.

Man började med att färgsätta väggar och tak i samma kulör, detta kulörval följdes sedan upp genom hela lägenheten. För att bryta av så målades sedan det framträdande fönsterpartiet i vardagsrummet i en helt avbrytande färg.

– Här arbetade vi mycket med kontraster. Vi fokuserade på svärta, något som fångar blicken hos de som kommer in i hemmet. Ytterligare en kontrast till det mörka blev sedan väldigt varma och omfamnande toner så som till exempel den roströda dagbädden som har fått en framträdande plats i vardagsrummet, säger Julia och fortsätter.

– Det här var ett ganska omfattande inrednings- och stylingarbete som vi lade hela vår själ i. Men vi på Öbergs älskar alla typer av inredningsjobb, det spelar ingen roll hur stort eller litet det är. Det kan handla om allt från att färgsätta ett rum till att inreda ett helt kontorshotell.

Skapa ditt drömhem – läs mer om inredningshjälpen, få inspiration och se Öbergs utbud här.

Julia berättar om de olika kundtyper de har på Öbergs.

– Generellt har vi tre typer av kunder. Det finns de som inte alls vet vad de vill ha, och låter oss få helt fria händer. Sen finns det andra som har en väldigt tydlig målbild för projektet men som av olika anledningar inte kan eller vill genomdriva projektet själva. Den tredje gruppen har älskade saker som de vill ha inkorporerade i sin inredning, men vet kanske inte riktigt hur detta ska genomföras på bästa sätt, utan behöver lite vägledning, säger Julia och avslutar.

– Alla projekt är olika och vi älskar att arbeta med dem alla! Inget uppdrag är för stort eller för litet.

Skapa ditt drömhem – läs mer om inredningshjälpen, få inspiration och se Öbergs utbud här.