Hyr kontor i Nynäshamns mest pulserande område – Sjötelegrafen

Sjötelegrafen är Nynäshamns mest expansiva område just nu. Här finns allt från shopping och mat till nya bostäder och stora kontor. – Området är jättebra och vi hade turen att flytta hit redan 2012 när vi startade Nynäs Rehab Center, säger Elenor Hällegard verksamhetschef och hyresgäst på området.

Hyr kontor i Nynäshamns mest pulserande område - Sjötelegrafen

Det var när hon och tre kollegor bestämde sig för att starta rehabverksamheten som det blev aktuellt med att söka passande lokaler. Elenor fortsätter:
– Vi ville driva en mottagning som på uppdrag av landsting gav patienter en professionell sjukgymnastik inom vårdval Stockholm. Men också bedriva verksamhet inom områdena arbetsterapi, kiropraktik och dietetik.

Högt upp på Nynäs Rehab Centers önskelista stod att lokalerna skulle vara lätta att ta sig till.
– Vi hade bestämt oss för att vara riktigt tillgängliga. Rent fysiskt via lokaler och parkeringsmöjligheter. Men också tillgängliga i tid med generösa öppettider.

Ett annat av Nynäs Rehab Centers önskemål var att lokalerna i sig skulle anpassas till verksamheten.
– I våra nuvarande lokaler hade Telia/Ericsson tidigare funnits och när vi kom hit behövde ytorna anpassas efter våra önskemål. Vi behövde ju utrymmen för en träningslokal samt ganska många behandlingsrum.

Några större åtgärder behövdes dock inte. Där mer omfattande förändringar behövdes, åtgärdades det smidigt av hyresvärden.
– Utsikten på hamninloppet är storslagen och vi ändrade i planlösningen så att våra tränande patienter fick del av denna. Nu är träningscyklarna vända ut mot utsikten.

Morgan Sjölund har nyligen tillträtt tjänsten som förvaltare på Sjötelegrafen. Och han berättar att det i dagsläget finns lediga kontorslokaler där.
– Lokalerna är ljusa och möjliga att flytta in i direkt. I kontorshotellet finns fräscha lokaler som passar mindre verksamheter med gemensamt lunchrum och flera konferensrum.

Vi har kontorslokaler från ca 20 kvm till 1500 kvm

ATTRAKTIVA KONTORSLOKALER. Expansiva området Sjötelegrafen i Nynäshamn ligger nära storstäder, hav och hamn. Här finns fräscha kontorslokaler att hyra.

Men också större kontorslokaler finns. Fullt möjliga att anpassa.
– Vi har växt under de senaste åren, fortsätter Elenor på Nynäs Rehab Center. I dagsläget hyr vi 550 kvm och Newsec såg till att vi kunde expandera utan problem.

Läs mer om våra lediga lokaler här!

Det medförde att Nynäs Rehab Center kunde vara kvar på Sjötelegrafen.  Men också annat har bidragit till att man fortfarande hyr lokaler här.
– Vi märker att området är under utveckling, säger Eleonor. I dagsläget finns här två apotek, husläkarmottagning i närområdet, tandvård och så vi som är en rehabiliteringsklinik. Så det vore fint att också få en vårdcentral här.

Därutöver finns på Sjötelegrafen Nynäshamns största matvarubutik, café, gym, dansstudio, restaurang, frisör och flera stora butiker som Elon, Dollarstore, Jysk och Team Sportia.
– Sjötelegrafen som område har en naturlig puls och rörelse som lockar människor hit och gör att man trivs på området. Nya bostäder förtätar området och bidrar också till trivseln. Nynäshamn och Sjötelegrafen är ett perfekt område att hyra kontor på. Med närhet både till storstäder, hav och hamn, avslutar Morgan Sjölund förvaltare på Newsec.

Vill du hyra lokaler av oss? Klicka här!