Laddat schema på Örebro/Linde Travskola i sommar

Anrika Örebro/Linde Travskola har bedrivit sin verksamhet i 20 år nu och har verksamhet alla dagar i veckan.
– Vi har verksamhet för barn från 3 år till barn och ungdom - och för vuxna såklart, säger Lena Thybeck, Utbildningsansvarig på Travskolan.

Laddat schema på Örebro/Linde Travskola i sommar

På travskolan finns ett brett utbud av kurser som till exempel ponnylicens, B-tränarlicens, kör- och montélicens. Det som är allra mest efterfrågat är deras läger.
– Vi har erbjuder läger under loven med bland annat ett oerhört populärt sommarläger med övernattning, berättar Lena Thybeck.

Brett urval av kurser – Från nybörjare till mer rutinerade

Lägrena som erbjuds finns i ett urval av olika nivåer – från nybörjare till lite mer rutinerade och även vuxenläger. Fyra läger hålls i Örebro och två läger i Lindesberg.
–  Vi har även ett igångsättningsläger i augusti för alla åldrar. Det är bra både för barn och ungdomar som för vuxna och hästarna att komma igång lite efter ledigheten, säger Lena Thybeck.

För att ta del av vad som händer så uppdaterar de regelbundet deras facebooksida.
– Det går snabbt och enkelt att få ut information där så vi försöker hålla våra användare uppdaterade med flera inlägg i veckan.

Följ Örebro/Linde Travskola på Facebook

En nyhet för i år är även att man kan använda friskvårdsbidraget till ridning. För den som vill träna lite extra så finns det även möjlighet till privatlektioner.
– Vi håller en bred verksamhet med allt från ponnyridning till upplevelser helt enkelt, säger Lena Thybeck.

Men kanske mest efterfrågat just nu, utöver de vanliga kurserna, är sommarlägret med övernattning för både vuxna och ungdomar på Fornboda i Lindesberg och på Örebro/Linde Travskola.
– Det är två härliga dagar tillsammans med hästar, ledare och roliga aktiviteter där kost och logi ingår, berättar Lena Thybeck.

Utöver det så finns det också läger för allt från voltning och skötsel till träningslära.
– Nu kan vi bara hoppas på härligt sommarväder tillsammans med hästarna, säger Lena Thybeck med ett leende.

Läs mer och anmäl dig till travskolan här