På höjdarkväll hos Brynäs hittar företagen varandra

I samband med Brynäs hemmamatch mot Timrå bjöd Office IT-Partner in till en höjdarkväll för sina kunder. Kvällen bjöd på nätverkande, insikter om digitalisering, god mat och hockeysnack med brynästränaren. Sedan avslutades allt med kamp på isen och hejande från läktaren.
  • 1/3

    På höjdarkväll hos Brynäs hittar företagen varandra

  • 2/3

    På höjdarkväll hos Brynäs hittar företagen varandra

  • 3/3

    På höjdarkväll hos Brynäs hittar företagen varandra

Det blev en kväll att minnas den 4:e oktober för alla företag som deltog i kundeventet på Gavlerinken. Daniel Blomquist, VD för Office IT-Partner i Gävle, förklarar att denna typ av nätverksträffar för deras kunder passar väl in i företagets vision.
–  Tanken med eventet är att kunder ska få träffa varandra och utbyta idéer. Vi på Office IT-Partner hjälper företag i sin digitaliseringsresa, vi vet hur värdefullt det är för företag att få utbyte av andra i en liknande situation. Därför känns det otroligt  kul att se alla samtal mellan kunder här idag, berättar Daniel.

”Det är en spännande framtid vi står inför”

 En styrka att att ha blivit en koncern
Det blev en fartfylld eftermiddag och kväll som alla gäster fick uppleva. Kundkvällen började med att Johan Cahling delade med sig av insikter från projektet ”Bra start”. Efter denna inspiration för själen berättade Andreas Gärdsback, från Office IT-Partner centralt, om resan från oberoende medlemsföretag till en koncern och vad det innebär för kontoret i Gävle.
– Vi ser stora fördelar lokalt med att nu tillhöra en koncern, utvecklar Daniel Blomquist. Idag är vi 23 anställda i Gävle, men kommer att växa med ett antal nya medarbetare lokalt de närmaste åren. Det är en spännande framtid vi står inför. Mycket av traditionella IT-tjänster flyttar upp i molnet, vilket gör att vi på Office IT-Partner får en helt annan roll.

Mingel och mässa högst upp i Gavlerinken
Det minglades på friskt när hela sällskapet förflyttade sig upp till en lokal högst upp i Gavlerinken. Office IT-Partner hade bjudit in sina leverantörer som höll en minimässa och berättade om sina produktnyheter. Nyfikenheten var stor hos flera av kunderna och det hördes diskutera hur så kallat Funktions-IT påverkas av digitalisering. Daniel förklarar hur det hänger ihop och berättar även vad Office IT-Partner kan hjälpa till med.
– Vi gör allt inom IT, allt från telefoni, molntjänster, nätverk, kopiering, konferensrum, datorer, projektledning till konsulttjänster. Vår roll är inte att arbeta med programutveckling utan att hjälpa kunden med arbetsplatser till en fast månadskostnad. Istället för att köpa en dator går det mer och mer mot att du köper en arbetsplats för X kronor i månaden. Det blir tryggt för kunden, man vet vad det kostar och det ligger på oss att serva de så att det alltid fungerar. Går datorn sönder så byter vi ut den till exempel. Det är det som vi kallar modern Funktions-IT.

Läs mer om vårt utbud och hur vi kan hjälpa dig och ditt företag

Hockeysnack med tränaren
Mitt i vimlet stötte vi på Kalle Norling från Brynäs som berättade om hans förväntningar inför kvällen.
– Det känns jättekul att välkomna nykomlingen Timrå tillbaka till oss. Det blir alltid derbykaraktär på den här typen av matcher. Den här typen av samarbeten som med Office IT-Partner känns också riktigt kul. Jag har gått runt och lyssnat på snacket här i vimlet och det är bara positiva tongångar från deras kunder. Just att vi kan erbjuda en sådan här lokal högst upp i arenan passar ju bra för att kunna få vara för sig själva. Litet senare kommer vi också att bjuda på hockeysnack med Tommy Sjödin också inför matchen, berättar Kalle.

Bra tryck under matchen
När det närmade sig matchstart höjdes tempot i samtalet och diskussionerna gled över mer från digitalisering till hockey. Samtidigt som det bjöds på riktigt god mat från restaurangen. I första periodpausen fångade vi Daniel Blomquist från Office IT-Partner som fick summera kvällen.
– Det har varit riktigt bra tryck ikväll. Bra diskussioner, trevliga samtal och riktigt lyckat event med cirka 50 deltagare. Jag tycker att vi fått tydliggjort vad vår nya koncern innebär och vilken nytta våra kunder får av den, samt bra tankar och idéer om hur de kan effektivisera sin verksamhet. Tillsammans kan vi hjälpas åt att hitta lösningar för att effektivisera IT-Sverige och hitta lösningar för både små och stora företag. Vi ser att det blir allt mer fokus på verksamhetskonsulter och att utveckla smartare sätt att arbete, snarare än att felsöka IT. Det händer mycket både för oss och våra kunder. Sedan är det ju förstås trevligt att göra ett sådant här event med Brynäs som också är vår kund.

Hur kommer det gå i matchen då?
– Ja du, nu är jag ingen hockeyexpert, men jag tror att de kommer att ta Timrå i sista perioden, säger Daniel och ler.

Vill du se Brynäs möta Färjestad i Gavlerinken den 27 oktober? Vi tävlar ut biljetter på vår Facebooksida – var med o tävla här!