Daniel i Gävle vill hjälpa lokala företag att växa med hjälp av smarta IT-lösningar

Ny utmanare i IT-sektorn bildas av FSN Capital V i partnerskap med Office IT-Partner, Zetup och Dicom.
–Målsättning att bli en nordisk marknadsledare inom IT-infrastruktur, molntjänster och digitalisering, berättar Daniel Blomquist, VD på Office IT partner i Gävle

Daniel i Gävle vill hjälpa lokala företag att växa med hjälp av smarta IT-lösningar

Ett nytt partnerskap i IT-sektorn bildas av flera tunga aktörer bland annat Office IT-Partner, Zetup och Dicom, dessa bolag levererar idag ett fullskaligt erbjudande av tjänster inom bland annat IT för arbetsplatser, infrastruktur och applikationsdrift, molntjänster och digitalisering. Bakom det nybildade partnerskapet står riskkapitalbolaget FSN Capital V.
– Målet med partnerskapet är att vi vill kunna erbjuda våra kunder en ännu bättre service. Vi kan nu ta oss an större kunder och erbjuda en större bredd av tjänster, berättar Daniel Blomquist.
– Vi har hela bredden, fortsätter Daniel.

Här listar Office IT-partner sina 5 bästa tips för Office 365

Vuxit med 10% per år
Daniel Blomqvist har varit en del av Office IT-partner i tio år och ser fram emot effekterna av det nya samarbetet.
– För tillfället är vi 23 anställda med en omsättning på 39 MSEK och vi har alltid haft ambitionen att växa tillsammans med våra kunder. Vi kombinerar det lokala företagets flexibilitet, kännedom om marknaden och närhet till kunden med den rikstäckande gruppens styrka.

Allt fler företag i regionen väljer Office IT-Partner som strategisk affärspartner i sitt arbete med IT som verksamhetsstöd. Det lokala entreprenörsdrivet ska behållas i gruppen.
– Vi har i Sverige haft lokala ägare till de olika Office IT-partner bolagen som alla är entreprenörer och som har haft ett enormt driv. Att affärer görs lokalt har hela tiden varit viktigt för oss och det är viktigt att ha kvar det.

Vi har de senaste åren vuxit med över 10% per år och jag är övertygad om att denna tillväxt beror på att vi har fokus på att hjälpa våra kunder effektivisera och utveckla sina verksamheter med effektiva IT-lösningar, säger Daniel Blomquist.

Vill hjälpa lokala företag med IT
För Daniel är det viktigt att företagarna i regionen känner till den bredd som Office IT-partner har och att den nu blivit ännu bredare tack vare det nya partnerskapet.
– Vi vill att våra kunder ska se oss som en aktiv IT-partner. Vi kan hjälpa till med så mycket mer än bara nätverk. Vi kan hjälpa till med allt inom IT, berättar Daniel.

Behöver du hjälp? Läs mer om Office IT-partners tjänster här