Oslagbar utsikt med inbyggd livskvalitet

Lugnt och tryggt – precis vid havet. Norrtälje Torn är ett modernt kvarter med det lilla extra.
– Hit flyttar man för att få ett bättre liv utan onödig stress, säger Daniel Åkerman på Index Residence.

Oslagbar utsikt med inbyggd livskvalitet

Vem vill inte inta sitt morgonkaffe och samtidigt blicka ut över havet? Eller njuta av kvällssolen från sin balkong? Och ha badrocksavstånd till havet och andas frisk skärgårdsluft varje dag?

Kvadratmeterpriset är det halva mot Stockholm

Norrtälje Torn kommer att vara en perfekt kombination av modernt stadsboende och det sköna skärgårdslivet. Du kommer ha havet på ena sidan och Norrtäljes stadskärna med sina charmiga trähus på andra. Här ska det byggas parker, torg, kajstråk och ges plats för handel, rekreation och service. I den vackra Societetsparken finns fina tennisbanor mitt i grönskan. En gång- och cykelbro över kanalen gör det enkelt att ta sig till både utegym och picknick.

Läs mer: KV Havstornet

Norrtälje Hamn är ett paradis för båtälskaren. Stora ångbåtar blandas med små jollar och seglare.
– Området andas livskvalitet och bjuder på ett tryggt och modernt boende där du kan stressa ned, säger Daniel Åkerman, marknadsansvarig på Index Residence som utvecklar en del av området.

Mer information: Broschyrer, karta rumsbeskrivning, karta, kostnadskalkyl mm.

Norrtäljes bästa utsikt
Mitt på kajen byggs kvarteret Norrtälje Torn, som kommer att bestå av fem hus med bostadsrätter, varav två hus är just riktiga torn. Det högsta, Havstornet kommer att ha det bästa läget närmast havet. Havstornet kommer ha 119 väldesignade lägenheter, från två till sex rum och kök, med boytor från 47 till 227 kvadratmeter. Alla lägenheter får balkong eller stor terrass, de flesta med storslagen utsikt ut över skärgården eller med fantastisk utsikt och kvällssol över Norrtäljes charmiga stadskärna.

Vill skapa livskvalitet
Norrtälje Torn andas livskvalitet, och skaparnas mål är att det ska vara enkelt att leva där. Därför har de bland annat skapat konceptet TOUCH by Index Residence. Det ger de boende tillgång till flera smarta tjänster och erbjudanden, såsom bilpool, båtpool, och en egen concierge som alltid finns till hjälp.

Nära Stockholm
Norrtälje ligger bara sju mil från Stockholm city och passar perfekt för dem som vill bort från storstadens stress och samtidigt ha det bästa utanför storstaden med närhet till hav, sjö och skärgård.
– Det här är ett boende för alla, inte minst för stockholmare som vill lämna storstaden. Kvadratmeterpriset är det halva mot Stockholm, säger Daniel Åkerman.

Läs mer och anmäl ditt intresse för Havstornet här!

NORRTÄLJE TORN

Havstornet erbjuder en unik kombination av ett bättre boende till en lägre kostnad. Kvadratmeterpriserna är betydligt lägre än i Stockholm, men med levnadskvalitet och oslagbar utsikt som den stora bonusen. Priset för en lägenhet varierar mellan 1 595 000 kr och 6 790 000 kr.

Följ Norrtälje Torn på sociala medier: Facebook,  Instagram