Här väntar ett nytt boende med inbyggd livskvalitet

Attraktiva lägenheter med oslagbar havsutsikt, stora öppna ytor och fina balkonger. Dessutom tillgång till bilpool, båtpool – och en egen concierge.
– Vi vill skapa ett boende där man kan få ett bättre och enklare liv, säger Pär Haglund på Index Residence.

Här väntar ett nytt boende med inbyggd livskvalitet

I Norrtälje hamn byggs just nu det nya attraktiva bostadskvarteret Norrtälje Torn, som kommer bestå av fem hus med moderna bostadsrätter. Två av husen kommer vara höga torn. Havstornet får bästa läge i hamnen allra närmast vattnet.

Bästa läge i hamnen allra närmast vattnet

Huset kommer att bli 69 meter högt och blir därmed Norrtäljes högsta byggnad och ett av de högsta bostadshusen i landet norr om Kista.
Det kanske mest utmärkande med tornet blir den oslagbara havsutsikten.
– Man kommer väl inte att se hela vägen till Åland från de översta våningarna, men bra nära, säger Pär Haglund, marknadsansvarig på Index Residence som utvecklar kvarteret Norrtälje Torn.

Läs mer: KV Havstornet

Modernt med hög standard
Havstornet kommer bestå av 119 väldesignade lägenheter ­– från två till sex rum och kök, med en boyta från 47 till 227 kvadratmeter. Alla lägenheter kommer ha stora öppna ytor, moderna val och hög standard. Bäst av allt? Alla lägenheter får balkong eller stor terrass, de flesta med en storslagen utsikt över vatten och skärgård eller in över Norrtäljes gamla stadskärna.

HÖG STANDARD. Modernt och öppna ytor med noggrant utvalda material.

Kvadratmeterpriserna kommer att variera, men Pär Haglund poängterar att det är runt halva priset mot Stockholm.
– Många söker sig till Norrtälje från Stockholm city och de norra förorterna. Och här får man ett boende i första klass, utan att flytta så långt.

Flera smarta tjänster ingår
Målet med Norrtälje Torn är att livet ska vara enkelt. För att skapa det har alla boende tillgång till konceptet TOUCH by Index Residence där flera smarta tjänster och erbjudanden ­ingår. Behöver du bil lite då och då? Via bilpoolen kan du enkelt boka en hyrbil, under en timme eller en vecka. Du bestämmer och hyr bara precis så länge du vill.

OSLAGBAR UTSIKT. Man kommer väl inte att se hela vägen till Åland från de översta våningarna, men bra nära, säger Pär Haglund, marknadsansvarig på Index Residence

I området finns också en båtpool där du kan boka en båt för en hel- eller halvdag. Ett smart och skönt sätt att vara skeppare utan allt det tråkiga som skötsel och oro för höststormarna. När du hoppar i land så lämnar du tillbaka båten.

Läs mer och anmäl ditt intresse för Havstornet här!

I området finns också en Work Lounge där du kan jobba från en skön fåtölj eller ha videokonferens från ett arbetsrum. Här kan du också skriva ut dokument eller ta emot gigantiska filer via den snabba uppkopplingen.

Här planeras också regelbundet mat- och vinkvällar med kock och sommelier, och andra aktiviteter för de boende.
– Vår målsättning är att kontinuerligt utveckla och komplettera med nya och förbättrade tjänster i dialog med de boende, säger Pär Haglund.

Egen concierge hjälper dig
Väntar du ett paket eller matkassar som ska levereras? Behöver städningen komma in när du inte är hemma? Eller ska någon låna din lägenhet över helgen men har inga nycklar? Norrtälje Torn har en egen concierge som finns där för att hjälpa dig.
– Målet är att förhöja värdet på ditt boende, och hjälpa dig som boende till mer tid och frihet att leva som du vill. Vi vill skapa livskvalitet helt enkelt och man ska slippa lägga så mycket tid på att fixa saker, säger Pär Haglund.

Mer information: Broschyrer, karta rumsbeskrivning, karta, kostnadskalkyl mm.

NORRTÄLJE TORN

Havstornet erbjuder en unik kombination av ett bättre boende till en lägre kostnad. Kvadratmeterpriserna är betydligt lägre än i Stockholm, men med levnadskvalitet och oslagbar utsikt som den stora bonusen. Priset för en lägenhet varierar mellan 1 595 000 kr och 6 790 000 kr.

Följ Norrtälje Torn på sociala medier: Facebook,  Instagram