Hög livsstilsfaktor på villaboendet i Sundbystrand 4

Stallarholmen ligger inte mer än 1 timma från Stockholm. Ändå erbjuder Sundbystrand 4 en helt annan miljö för barn att växa upp i. – Lugnt och skönt hemma och samtidigt nära till jobb och puls i Stockholm, säger Thomas Singelman på Myresjöhus som just nu erbjuder ett 40-tal natursköna tomter i området.
  • 1/3

    FOKUS LIVSSTIL. – Tomterna i Stallarholmen ligger lugnt och naturskönt med öppna gårdsytor i söder och väster samt inramning av skog i övrig, säger Thomas Singelman på Myresjöhus. Men nära service och huvudstaden.

  • 2/3

    FOKUS LIVSSTIL. – Tomterna i Stallarholmen ligger lugnt och naturskönt med öppna gårdsytor i söder och väster samt inramning av skog i övrig, säger Thomas Singelman på Myresjöhus. Men nära service och huvudstaden.

  • 3/3

    Hög livsstilsfaktor på villaboendet i Sundbystrand 4

Tomterna finns i Stallarholmen, ett samhälle beläget mittemellan Strängnäs och Mariefred. De är generöst tilltagna på mellan 1000 och 1600 kvm.
– Stallarholmen ligger fint vid Mälaren, berättar Thomas. Det är ett expansivt och livfullt samhälle mitt i den natursköna Sörmländska naturen. Samtidigt som Stockholm inte är längre bort än en knapp timma. Med bra tågförbindelser för den som vill pendla.

Läs mer: Det expansiva samhället Stallarholmen

En lugnare miljö att växa upp i

Stallarholmen erbjuder livskvalitet.
– En blodtryckssänkande bostadsort definitivt, fortsätter Thomas. Hit flyttar många barnfamiljer som tröttnat på Stockholms hets liksom på tomt- och huspriserna runt omkring.

Prismässigt skiljer det upp till mellan 1,5 och 2 miljoner på en tomt runt Stockholm jämfört med dem i Stallarholmen.
– Det är vanligt att man pendlar till jobbet härifrån. Men det ska också nämnas att Stallarholmen faktiskt anses vara en av Sveriges mest företagstäta. Här finns omkring 600 registrerade företag fördelat på ca 3400 invånare. Det säger en del om vitaliteten och livsstilen på orten.

Läs mer: Tomter till salu i Stallarholmen

Thomas Singelman, säljare på Myresjöhus

Det mälarnära läget erbjuder kommunens längsta sandstrand mitt i centrala Stallarholmen. Och vintertid är sjösystemet långfärdsskridskoåkarnas paradis.
– Det planerade bostadsområdet kommer att bli jättefint med skola och andra faciliteter på bara 10 minuters promenadavstånd. Miljön och tomtlägena gör det möjligt att välja bland flera olika husmodeller.

Myresjöhus är Sveriges marknadsledande husleverantör sedan 20 år tillbaka.
– Förra året firade vi 90- årsjubileum. Tillverkningen sker nu precis som förr i småländska Myresjö där det finns en gedigen hantverkskunskap vad det innebär att bygga hus.

Själv har Thomas sålt hus i 15 år och han ser tydligt hur den vita hustrenden kommit för att stanna.
– New Englandstilen med öppen planlösning, spröjs och stora ljusinsläpp är mycket populära och mycket har hänt på det digitala området med smarta hem redan inbyggt i huset och förmånliga erbjudanden på solceller som genererar el till huset.

Stallarholmen erbjuder ett kvalitativt boende till rimliga priser

Han fortsätter:
– Men den största trenden är ändå att kunna skapa sitt eget hus med en planlösning som känns personlig och funktionell.

De flesta utgår från en modell som de sedan modifierar och just i området Sundbystrand 4 finns alla möjligheter att välja alla hustyper: Enplans, tvåplans, suterränghus, vinkelhus etc.
– Vårt mål är att det ska vara riktigt roligt att köpa hus. Och bekvämt. Därför erbjuder vi totalentreprenad på husen. Med endast en kontaktperson hos Myresjöhus, säger han och fortsätter:

– Stallarholmen erbjuder ett kvalitativt boende till rimliga priser. En trygg och lugn uppväxtmiljö med naturvärden inpå knuten samtidigt som storstan ligger så nära. En trivsam boendemiljö kort sagt, avslutar Thomas Singelman, säljare på Myresjöhus.

Läs mer och anmäl ditt intresse här!