Tryggt, personligt och prisvärda hus från Myresjöhus

Processen att låta bygga sitt eget hus är något alldeles speciellt. Du gör personliga val, anpassade efter dig och dem som ska bo i huset. Med ett bra resultat som följd. – Det är så otroligt roligt att få dela den lyckokänsla som våra husägare har när nycklarna överlämnas och huset verkligen är deras, säger Thomas Singelman på Myresjöhus.

SMIDIGAST. – Det tryggaste sättet är att bygga nyckelfärdigt hus, säger Thomas Singelman på Myresjöhus. Du skriver ett enda kontrakt med oss. Sedan driver vi hela byggprocessen och bär det juridiska ansvaret.

Thomas Singelman möter upp på kontoret i Eskilstuna.
– Välkommen, säger han. Här finns teamet som realiserar husdrömmarna. Och även om vi tillbringar mycket tid med arbete utanför kontoret känns det bra att kunna boka tid och ta emot våra kunder här i lugn och ro.

Thomas är säljare för Myresjöhus som är Sveriges största husleverantör.
– Vi har funnits i över 90 år och hjälpt nästan 100 000 kunder att bygga hus, berättar han. Så det är klart att vi har en gedigen kunskap om allt som har med husbyggande att göra.

Gedigen kunskap om allt som har med husbyggande att göra

Kunskapen har man samlat i en Husbyggarskola i 15 steg där den som funderar på att bygga hus enkelt kan sätta sig in processen.
– Det enklaste sättet att bygga hus är med vår totalentreprenad. Då skriver du ett enda kontrakt med oss, sedan sköter vi allt. Från markarbetet till överlämningen av nyckeln. Alternativet är delad entreprenad, där du själv får ta betydligt större ansvar.

Läs mer: Husbyggarskola – Från tomt till tvåårsbesiktning

Myresjöhus tillverkas i småländska Myresjö. Och husmodellerna att välja mellan är många.
– Myresjöhus är ritade av några av branschens bästa arkitekter och du hittar hus i alla stilar. Vare sig du söker en marin, klassisk eller lantlig touch så finns husen hos oss.

Husmodellerna är ritade för optimal funktion men kan anpassas och ändras.
– Ingen vet precis hus du vill bo och därför kan du tillsammans med en av våra arkitekter utforma ditt boende helt efter dina önskemål och förutsättningar, säger Thomas.

Inom Myresjöhus finns också modellprogrammet Level One. Hus med en lite rakare arkitektur som är enklare att producera och som därför ger en extra bra prisbild för kunden i slutänden.
– Level One byggs med samma kvalitetskrav som övriga Myresjöhus. I dagsläget finns 12 kreativt ritade husmodeller.

Läs mer: Level One – Steget in i ett äkta Myresjöhus lite lättare. Och lite billigare.

Myresjöhus tillhandahåller också tomter för drömboendet på flera ställen i landet.
– Vi strävar efter att hitta de bästa boendelägena med närhet till den service som behövs, säger Thomas och fortsätter:
– Det betyder att vi både kan erbjuda tomt och hus. Men vanligt är också att våra kunder redan hittat sin drömtomt och att vi är med och vaskar fram det hus som bäst lämpar sig för såväl terräng som de boende.

Läs mer: Se Myresjöhus lediga tomter här

Just att involvera Myresjöhus tidigt i husbyggarprocessen är en klar fördel.
– Man behöver lägga tid på den ekonomiska kalkylen i uppstarten av husprojektet och här har vi mycket kompetens så bolla gärna med oss, säger Thomas.

Eskilstunakontorets distrikt omfattar större delen av Södermanland, områden som just nu är mycket expansiva.
– Tveka inte att kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal om att låta bygga ditt eget hus, säger Thomas Singelman på Myrejöhus. Tillsamman hittar vi de bästa förutsättningarna för dig att få ett personligt utformat hus som ger dig alla förutsättningar trivas i. Välkommen!

Kontakt: Har du också en dröm? Kontakta Myresjöhus så hjälper de dig att förverkliga den!