Så kan du få ditt drömhus – utan att behöva köpa det

Är ditt drömhus modernt och stilrent eller en villa med stor altan? Oavsett hur ditt önskeboende ser ut kan det bli verklighet – utan att du behöver köpa det. Du kan vinna möjligheten att designa det perfekta huset för dig och din familj och samtidigt hjälpa andra att få tak över huvudet.

Foto: Willa Nordic

Om du blundar och föreställer dig ditt drömhus – vad ser du framför dig då? Ett modernt hus med panoramavy över vattnet, en faluröd idyll bland skog och ängar eller en klassisk villa med en altan där familj och vänner kan samlas under ljumma sommarkvällar? Oavsett hur du föreställer dig ditt perfekta boende kan din dröm bli verklighet. Miljonlotteriet ger dig som vinner möjlighet att skapa just ditt drömhus med hjälp av en arkitekt.

Designa ditt hus efter din stil och dina behov
Du får själv vara med och rita huset och se det gå från skiss till färdigt hus, redo för inflytt. Förutom att bestämma hur ditt hus ska se ut får du även designa det invändigt. Har du alltid velat ha en köksö, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en stor terrass med pool eller ett lekrum för barnen? Alla önskningar kan bli verklighet. Du bestämmer varje detalj – hur lampknapparna ska se ut, modell på handfatet, knoppar på köksskåpen och vilken typ av golv du vill ha.

Hjälper andra människor
På Miljonlotteriet har du inte bara chans att skapa ditt optimala boende. Du som köper lotter är också med och hjälper människor med beroendeproblem att få tak över huvudet. Hela överskottet från Miljonlotteriet går nämligen direkt till IOGT-NTO-rörelsen. Pengarna hjälper dem att bedriva behandlingshem för vuxna män och kvinnor och att arrangera glädjefyllda aktiviteter för barn och unga. Sedan år 2000 har Miljonlotteriet gett nära två miljarder kronor till IOGT-NTO-rörelsen och bidragit till att barn och vuxna får stöd att komma till en trygg och drogfri miljö.

Vinn ditt drömhus på Miljonlotteriet – läs mer här.

 

FAKTA: Miljonlotteriet

  • Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier.
  • Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen vars arbete ger barn och vuxna stöd att komma till en drogfri miljö.
  • Du måste vara 18 år för att kunna delta i Miljonlotteriet.

Läs mer om Miljonlotteriet här.