Stor lanseringshelg för Subaru hos Marieberg bil

Marieberg bil är kända som en av Örebros ledande bilhall för bättre begagnade bilar. Nu gör de sin största satsning någonsin då de fått förtroendet att bli exklusiv återförsäljare åt Subaru i Örebro. Stor lanseringshelg 20-22:a april.

Stor lanseringshelg för Subaru hos Marieberg bil

Marknadschefen Karl Wikander visar oss runt i Marieberg Bils helt nyrenoverade bilhall med klinkers på golvet, nya kundmottagningsdiskar och en ljusare modernare miljö. Han berättar om hur de med sin nysatsning vill ta bilägande och service till en helt ny nivå i Örebro.
– Vi har funnits i 20 år och kände att vi var redo att ta verksamheten till nästa nivå. I det läget hörde Subaru av sig till oss. Direkt kände vi att det här var en perfekt matchning. Genom att vi säljer begagnade bilar och har en egen verkstad har vi full koll på alla bilmärkens för- och nackdelar.
– Subaru står sig otroligt bra i konkurrensen och är i toppen vad gäller garantiärenden och nöjda kunder. Det är bilar av toppkvalitet med hög komfort vilket passar bra ihop med det vi står för på Marieberg bil. Dessutom känns det som ett stort förtroende att kunna välkomna alla som redan är Subaru-ägare till oss. Vi lovar att ta hand om er på bästa sätt, säger Karl.

Dags för ny bil? Här kan du se vilka bilar vi har inne just nu!

Vi är i servicebranschen
Karl berättar om de höga krav som de ställer på personalen på Marieberg Bil. Genom hans egen bakgrund som chefsmekaniker inom motorsport och STCC så vet han hur viktigt det är att hela tiden göra sitt yppersta för att ge resultat.

– Vi är i servicebranschen. Det jag upplever att många bilföretag tror är att deras arbete är klart när de sålt en bil. Så är det inte alls, tvärtom är det då det stora arbetet börjar för oss på Marieberg Bil. Därför är det viktigt för oss att du som kund känner redan när du kommer in i vår nya hall att vi kan hjälpa dig och finns här för dig. Därför passar det otroligt bra att vi kan öppna ögonen på örebroare inför de möjligheter som finns med Subaru som bil såväl för barnfamiljen, företagare eller långpendlaren.

Läs mer: Om du köper bil hos oss så får du dessa garantier

Komfortnivå och väghållning som bara måste upplevas
Subaru är ett bilmärke som gjort sig kända som världens mest sålda 4-hjulsdrivna bil. Trots det lyfter Karl fram att bilmärkets främsta egenskaper fortfarande är okända för de allra flesta.
– Subaru är ett bilmärke för alla som älskar och behöver köra bil. En allroundbil för både stad och landsbygd som har en komfortnivå och väghållning som verkligen sticker ut. Du får också otroligt mycket utrustning för pengarna och med ett grundpris som är riktigt konkurrenskraftigt. Men väghållningen är trots allt det som gör Subaru unik. Den kan du bara uppleva genom att provköra på plats hos oss.
– Bilarna är dessutom bränslesnåla och med en hög utrustningsnivå även för instegsmodeller. Subaru är även tekniskt i framkant, speciellt gäller det deras Eye Sight-teknologi som de utvecklat under mer än 28 års tid. Det unika med Eye Sight är att dubbla kameror är monterade i bilens färdriktning som hela tiden scannar av fram till 130 meters avstånd när du kör. Det betyder att systemet upptäcker eventuella faror långt innan du upptäcker det själv. För dig som kör Subaru betyder det att du har ett aktivt säkerhetssystem som kan tvärbromsa bilen vid risk för kollision.

Premiärhelg 20-22:a april med fina erbjudanden
Den 19:e april är det premiär för försäljning av Subaru hos Marieberg Bil. Samma dag är det samtidigt lansering av nya Subaru Impreza.
– Helgen 20-22:a april har vi premiärhelg med fina erbjudanden om du väljer att köpa en Subaru-bil, biltillbehör eller om du vill boka tid på verkstaden. Så det får ni verkligen inte missa. Och självklart kommer det finnas möjligheter att provköra alla spännande Subaru-bilar. Men var beredd på att det finns en risk att ni aldrig mer vill köra någon annan bil än Subaru säger Karl och ler.

Vad betyder då det nya samarbetet med Marieberg Bil för Subaru? De berättar att de ser stora möjligheter i framtiden.
– Vi välkomnar en ny hungrig återförsäljare till vårt nätverk samtidigt som vi lanserar vår mest namnkunniga bilmodell Subaru Impreza. Det känns både tryggt och spännande. Tillsammans med Marieberg Bil ser vi fram emot att öka Subarus marknadsandel i Örebro. Dessutom är det kul att få vara exklusiv bilmodell hos en återförsäljare i en så stor stad som Örebro. Det gör att det blir ännu bättre fokus på våra bilar berättar Thomas Possling, PR-chef på Subaru Nordic.