Ica Maxi har något för alla

Du vet väl om att det mesta ett hushåll behöver finns på Ica Maxi i Köping, oavsett om det är en pajform till köket, planteringsjord till rabatten eller en överraskning till mamman och det väntade barnet på babyshower-träffen du är bjuden till.
Personal som jobbar på Ica Maxi i Köping.

Personal som jobbar på Ica Maxi i Köping.

Butiken rymmer 15 avdelningar med specialprodukter förutom livsmedelsavdelningarna. Det kan vara husgeråd, hemtextilier, städattiraljer men även en avdelning för leksaker och en för hemelektronik där tv-apparaterna är storsäljare.

Ica Maxi Köping detaljvaror
Grillar i olika utförande och prisklasser finns på Ica Maxi.

Behöver du ett nytt redskap till grillen fylls butiken av sådana artiklar under grillsäsongen, och behöver du en ny grill erbjuder Ica Maxi flera modeller. Där finns också leggings till fyraåringen, kontorsmaterial, trendiga mobilskal och led-lampor för att bara nämna några av de totalt 35 000 produkterna.

Säsongsvarorna ställs fram för att du som kund lättare ska upptäcka det som inte ingår i det ordinarie sortimentet. Nu under trädgårdssäsongen staplas säckar med planteringsjord, barkmull och täckbark upp utanför butiken, och färgglada sommarblommor trängs på vagnarna. Inne i huset kan du provsitta sköna Baden Baden-stolar och välja tofflor typ Foppa-modell i olika färger och storlekar.

Bassortimentet finns på hyllorna, de säsongsbetonade varorna synliggörs ofta i gångarna. Av den anledningen ändras också utseendet i butiken beroende på vilka traditioner i samhället som är aktuella just då.

Böcker på bokrean har en framskjuten plats i februari, däremellan exponeras deckare, faktaböcker, romaner och härligt glada barnböcker på sin vanliga plats på avdelningen som frontas med månadens pocketbok för 49 kronor.

Pride-festivalens stund på året märks genom de varor som ställs fram i butiken, likaså konfirmation, student, midsommar, kräftskiva, hallowen, jul och annat som följer traditioner och strömningar i samhället.

I love eco är märket på ekologiska kläder.
I love eco är märket på ekologiska kläder.

För den miljömedvetna konsumenten finns kläder märkta med I love eco att välja på, plastpåsar tillverkade av minst 50 procent återvunnet material och många svanmärkta produkter.

Mycket mer får du veta genom att följa Ica Maxi Köping på sociala medier. På Facebook marknadsförs kampanjer och nyheter, tävlingar presenteras och lediga tjänster utlyses, på Instagram märks det att personalen trivs, och på hemsidan kan du få information om det mesta och beställa varor över nätet.

Fakta Ica Maxi Köping

Antalet anställda: Cirka 100.

Omsättning: Cirka 325 miljoner kronor exklusive moms.

Antal artiklar: Cirka 35 000.

Öppettider: 07-22 alla dagar.

Hemsida: www.ica.se/butiker/maxi/koping

Instagram: icamaxikoping

Facebook: ica maxi köping