Låt Kvantum fixa maten till sommarens fester

Festernas årstid har precis börjat och oavsett hur stort kalas du planerar så finns det något för alla i Kvantums läckra cateringmenyer.
– Festplanka, Grillplanka, Lyxplanka - plockmat är så suveränt att bjuda på, varierat och gott, säger Sandra Hermansson på Kvantum i Ludvika.

Låt Kvantum fixa maten till sommarens fester

Sandra är ansvarig för Deli-avdelningen på Kvantum.
– I cateringmenyn finns dessutom en Barnplanka och en Vegetarisk variant som du kan komplettera buffén med.

Hennes egen favorit är Festplankan med godsaker som exempelvis rostbiff från Siljans Chark, rökt skinka, kycklingklubba, salami, brieost och frukt och grönt.
– Den passar mina smaker och jag tycker om variationen, men jag vet också att Lyxplankan är mycket uppskattad av våra kunder.

”Varierad plockmat med något för alla”

Den innehåller också Siljan Charks goda rostbiff och dessutom Kvantums egengrillade fläskytterfilé, drumsticks, ölkorv, brieost, mögelost, oliver och frukt och grönt.
– Plankorna kan beställas för sällskap på fyra personer och uppåt. Beställer gör man via telefon eller över disk senast fem dagar före festen.

Här kan du se veckans erbjudanden på ICA Kvantum Ludvika

Som tillbehör till alla plankor väljer man mellan potatisgratäng och potatissallad. Och man kan lugnt säga att potatissalladen börjar efterfrågas alltmer nu när sommarvärmen gör sig påmind.
– Den gör vi själva. Vi märker också tydligt att vädret gör att festfixare längtar efter grillsmaker. Grillplankan är jättegod med rostbiff och grillad fläskytterfilé samt dessutom kycklingspett, drumsticks och bearnaisesås.

Sandra har varit Deli-ansvarig sedan Ica Kvantum öppnade i Ludvika och hon gillar verkligen att jobba med mat.
– Jag är matintresserad och tycker om matlagning också på fritiden. Mina tre barn och jag lagar mycket mat ihop, är nyfikna och gillar att pröva nya rätter.

Denna nyfikenhet bär Sandra med sig in i Kvantums Deli-disk vilket märks. Innehållet i disken varierar dag från dag.
– Vi försöker variera så mycket som möjligt både bland smörgåsar och smörgåstårtor och i de färdiglagade rätter man handlar över disk.

Idag tillagas bland annat aftereightpannacotta, Kvantums egen goda potatissallad, en grönsallad plus det varma kycklingspett och majskycklingklubbor. Varmrätten varierar alltid och kan bestå av allt från ugnsfalu med mos till en Flygande Jacob.

Alldeles intill den manuella Deli-disken är de goda smörgåstårtorna placerade. Räktårta, Smörgåstårta och den Vegetariska tårtan.
– En god smörgåstårta kan du servera i alla sammanhang, säger Sandra. Vår egen Kvantumbomb är sanslöst god och den äter jag gärna tillsammans med bubbelvatten en vardagsmåltid eller med annat bubbel på fest.

Så nästa gång du planerar stor tillställning, liten fest, picknick med vänner eller fredagsmys ta en titt på Ica Kvantums Cateringmeny. Maten smakar garanterat fest och portionerna är rejält tilltagna.
– Välkommen att prata mat och fest med oss, här i butiken eller via telefonen, säger Sandra Hermansson på Kvantum i Ludvika. Vi vill gärna hjälpa till så att din fest blir en succé.

Handla hemifrån soffan med vår onlinehandel som du hittar här