Så löste Magnus förvaringsproblemen och höjde bostadens värde: ”Resultatet talar för sig självt”

I sökandet efter en snygg och praktisk förvaringslösning kom Magnus i kontakt med familjeföretaget Garderobsfabriken i Skövde som erbjuder kostnadsfria hembesök. Tillsammans med Adam, grundaren av Garderobsfabriken, skapade han unika platsbyggda garderober.

– Sammanfattningsvis så har det blivit en riktigt snygg och bra lösning, mycket tack vare idéerna från Adam.

Magnus och Åsa Westerberg.

I sökandet efter smarta förvaringslösningar till sitt hus hittade Magnus Westerberg Garderobsfabriken som erbjuder platsbyggda och måttanpassade garderober.

– Vi tittade runt på nätet även på andra leverantörer, men fastnade för Garderobsfabriken eftersom vi förstod att de lätt skulle anpassa garderoben efter våra behov, säger Magnus.

Svårt att få plats med allt? Rita upp din egen drömgarderob här

Så här såg rummet ut innan garderoben var färdigbyggd.

De besökte sedan butiken och eftersom de hade med sig mått och bilder kunde Adam på Garderobsfabriken hjälpa dem med ett första förslag med en gång.

– Vi bokade då även ett hembesök så att han kunde ta mer exakta mått och att vi kunde komma överens om detaljerna. Efter det kom ett uppritat förslag som vi ändrade några gånger innan vi kom överens om det slutgiltiga. Hela tiden hjälpte Adam oss med nya förslag och lösningar, säger han.

Några veckor senare kom snickaren och byggde ihop de måttbeställda förvaringslösningarna som producerats i Garderobfabrikens egen fabrik i Skövde.

Så här i efterhand är vi otroligt nöjda med att vi tog hjälp av proffs

”Då garderoben byggdes i vårt sovrum så var det extra trevligt att allt var undanstädat vid dagens slut, även mitt under bygget”, säger Magnus.

– Snickaren som var här gjorde ett utmärkt jobb! Hon var noggrann med utmärkt kvalitet och det var faktiskt så att vi knappt att vi märkte av henne trots att vi jobbar en del hemifrån. Då garderoben byggdes i vårt sovrum så var det extra trevligt att allt var undanstädat vid dagens slut, även mitt under bygget.

Hitta inspiration till din platsbyggda garderob här

”Adam och hans kollegor på Garderobsfabriken har rakt igenom varit otroligt bra att ha att göra med”, säger Magnus.

För att ge garderoberna det där lilla extra i inredningsväg har garderoben inbyggd belysning.

– Så här i efterhand är vi otroligt nöjda med att vi tog hjälp av proffs och inte försökte oss på det själva. Resultatet talar för sig självt och det ser verkligen ut som att garderoben hör till rummet och höjer helhetsuttrycket. Adam och hans kollegor på Garderobsfabriken har rakt igenom varit otroligt bra att ha att göra med.

Det ser verkligen ut som att garderoben hör till rummet och höjer helhetsuttrycket

”Vi är stolta över den service vi erbjuder våra kunder där vårt motto är att vi ska sköta allt från mätning till färdigmonterad garderob”, säger Adam Zäll.

Adam Zäll tycker att arbetet med Magnus garderober blev väldigt lyckat. Han gillar att hjälpa kunden att optimera förvaringsutrymmet och plocka fram en design som passar den övriga inredningen i hemmet.

– Det är roligt att arbeta tillsammans med kunden genom hela deras garderobsprojekt och kunna bidra med värdefulla tips och idéer för att lösning och utseende ska bli precis som de önskar, eller kanske till och med bättre än vad de föreställt sig, säger han.

Boka kostnadsfritt hembesök här

Garderoben passade väl in i det genomtänkta sovrummet och gjorde rummet helt färdigt.

Det är då Garderobsfabriken är som mest nöjda, när kunden blir riktigt nöjd, menar Adam.

– Inget projekt är sig likt med det är just vid denna typ av projekt vi på riktigt kan visa vår styrka och att vi är riktiga garderobsproffs. Även om en yta som denna kan kännas omöjlig att få en bra lösning på så kan vi på både ett snyggt och praktiskt sätt planera en måttanpassad och platsbyggd garderob.

Läs mer om Garderobsfabriken och låt dig inspireras här

(function() { var a = String(Math.floor(Math.random() * 10000000000000000)); new Image().src = 'https://pubads.g.doubleclick.net/activity;dc_iu=/34405621/DFPAudiencePixel;ord=' + a + ';dc_seg=7834568635?'; })();

Om Garderobsfabriken

Garderobsfabriken är ett företag som tillverkar alla skjutdörrar i egen fabrik i Skövde. De säljer garderober över hela Sverige och har butiker i Skövde och Örebro. Företaget har utvecklat ett ritverktyg för att kunden ska kunna sitta hemma i lugn och ro och planera sina garderober – de erbjuder sedan allt från mätning till färdigmonterade garderober.