Hög inspirationsfaktor i Gallerian Nians läckra julskyltning

Gallerian Nian i Gävle är den självklara destinationen för alla julsugna som vill njuta en stund. Här råder det julstämning på riktigt med en magisk julskyltning i traditionellt rött, grönt och guld. Plus massor av julinspiration för öga och gom.
– Julen på Nian är verkligen något extra.
STÄMNINGSFULLT. – Ta en fika, ät en bit mat eller strosa bara en stund inne hos oss. Här finns något för alla vare sig du är i klappköpartagen, längtar efter något till dig själv eller bara vill trigga igång känslan av jul, säger Elina Lindqvist marknadsansvarig för Gallerian Nian i Gävle

STÄMNINGSFULLT. – Ta en fika, ät en bit mat eller strosa bara en stund inne hos oss. Här finns något för alla vare sig du är i klappköpartagen, längtar efter något till dig själv eller bara vill trigga igång känslan av jul, säger Elina Lindqvist marknadsansvarig för Gallerian Nian i Gävle

Det säger Elina Lindqvist, marknadsansvarig på Gallerian Nian och fortsätter:
– På Nian finns allting. Du hittar julklappsinspirationen som besvarar frågan: Vad ska jag köpa till alla i jul? Du hittar allt till dig själv – från att fixa håret till att göra naglar till julfesten, sminket, trimma skägget och din outfit. Och dessutom kan du komma hit med din familj och ta en fika eller äta middag.

Vi ses på Nian

Nians Foodcourt med sina sex restauranger har ett brett utbud som gör att alla i familjen kan välja det man själv är sugen på.

– Jag vet ju hur det brukar vara när jag har med mig hela familjen, vi är aldrig överens om vad vi ska äta. Då går vi in på Nian och så får alla välja själva ”jag vill ha en hamburgare, jag vill ha pasta, jag vill ha sushi” – det är så perfekt. Alla blir nöjda.

Läs mer om Gallerians foodcourt här

Den som önskar inredningsinspiration under advent kommer absolut att få nya idéer av Nians julskyltning där framförallt den traditionella julkänslan fått utrymme.
– Julen i Gallerian Nian går i traditionell stil med ljusslingor från taket som nästan är nåbara, varvade med stora gröna kransar med röda julband som också hänger från taket. Och mitt i gallerian står den välklädda Disneygranen med pynt i rött och guld. Omgiven av läckra paket.

Övre plan är pyntad med adventsstjärnor i olika storlekar som hänger tillsammans på ett lite oregelbundet sätt. Lika trendriktigt som snyggt.

– Från taket hänger också halmbockar, Gävles fina och ovärderliga symbol så här i jultider. Bocken och bockeninvigningen gör ju julstämningen så speciell här i Gävle. Vi har något som inte andra städer har och den traditionen är vi på Nian stolta över.

En hel del aktiviteter blir det också på Nian så här i adventstider och då främst med fokus på barnen.
– Vid några olika tillfällen får de möjlighet att skapa bockar i marsipan, dekorera pepparkakor, göra små marsipangrisar och skapa nya julkulor av återbrukade. Egengjorda fina saker som de sen kan pynta med hemma. Tomten kommer också såklart och tar emot önskelistor och träffar alla barnen.

Läs mer om olika aktiviteter på Gallerian

Men det bjuds också på glögg och pepparkakor i gallerian när Gävle Lucia med tärnor kommer och lussar, liksom efter bockeninvigningen.

– Det är mysigt att komma in på Nian och värma sig en stund, kanske ta en kopp kaffe och mingla runt. Träffas och umgås i all enkelhet.

Närmare jul blir det en liten julmarknad i Gallerian Nian med massor av inspiration.

– Framförallt är det en julmatmarknad med läckra och personliga gå-bort-presenter som är ätbara. Såsom ett härligt julbröd eller någon fin choklad.

På Gallerian Nian finns allting till julen. Det förenklar självklart och just enkelheten gör att du kan hålla undan julstressen.

– Här finns allt från klappar och kläder, till julinredningen hemma, glöggen, julmaten, gåbortpresenten. Det är helt enkelt väldigt mysigt att möta julen på Gallerian Nian, avslutar Elina Lindqvist, marknadsansvarig.

Läs mer om Gallerian Nian här

Gallerian Nian

Köp pressentkort online

Om du inte bor i Gävle men vill köpa och ge bort Presentkortet till någon som gör det kan du beställa kortet via Gävle Citys online-försäljning.