Så här får du ett inredningsförslag som passar dig

Äntligen dags att renovera. Men vilken djungel det är i valet av färger, tapeter, golv, kakel och klinker.
– Jag följer trender och har koll på marknadens utbud, säger Bodil Fleischer inredningsexpert på Colorama i Hudiksvall. Och hjälper gärna till att hitta din personliga inredningsstil.

RENOVERA? Gillar du modernt-lantligt eller retro? Eller någon helt annan inredningsstil? Oavsett får du hjälp att förverkliga dina idéer hemma genom Coloramas inredningsexpert – Boka ett hembesök så lovar jag att ge dig ett förslag som passar just dig.

En del har det. En del har det inte. Förmågan att inreda och skapa stil hemma hos andra. Bodil Fleischer har det verkligen. Hennes förmåga att ge inredningsförslag präglas både av intuition och ett skarpt kunnande i färg och form.
– Ett inredningsförslag brukar börja med att jag utgår från kundens behov och gör en analys på plats i butiken. Gärna med hjälp av bilder tagna av kunden. Vid större projekt eller om jag tycker det känns nödvändigt gör jag gärna besök på plats hemma hos kunden, berättar Bodil.

Förslagen kan omfatta allt från att kunden vill ha idéer för endast något rum till hela hem som ska renoveras och stylas om.
– För mig är det viktigt att känna in kundens smak och hjälpa till att utveckla den genom de produkter jag jobbar med. Ytskikt ger rummen karaktär och i dessa val är det många kunder som uppskattar vägledning från oss.

Små saker kan göra stor skillnad i ett rum. Det har Bodil koll på och hon hjälper dig när du bokar ett besök.

Bodil Fleischer gillar inredning och är utbildad inom färg och form genom Coloramas inredningsexpertutbildningar.
– Utbildningarna är en bra grund i designarbetet. Men mitt inredningsintresse är glöden. Jag bläddrar mycket i inredningstidningar och inspireras också av bilder på Instagram och Pinterest.

Inredningstrenderna idag är många och de existerar parallellt.
– Höstens trend är naturnära, jordiga kulörer inspirerade av naturen. Rosa är också en stor inredningsfärg. Med lite kulör på väggen får du en ombonad känsla direkt.

Vill du inspireras mera? Följ oss på Facebook.

Tapeter är också jättestort och allt fler tapetserar mönstrat på alla väggarna i ett rum numera.
– I katalogerna finns så många läckra stilar att välja mellan. Allt från stramt industriellt till riktigt bondromantiskt.

Läs mer om hur du kan inreda med tapeter här

Efter besöket hos kunden jobbas det fram ett inredningsförslag. Som presenteras på bokad tid i Colorama-butiken.
– Då går jag igenom materialvalen. Jag tycker det är viktigt att visa hur snyggt det kan bli när ytskikt sätts ihop. Hur golvet jag föreslagit gifter sig med tapeten exempelvis. Eller hur väggfärgen funkar med klinkergolvet etc.

Många kunder kommer hit efter att ha sett andra jobb jag gjort

Ett hembesök med tillhörande inredningsförslag kostar från 595 kronor.
– Det är givande att få se kundens hem i verkligheten. Se hur ljuset faller i rummen, helheten och vilka detaljer som finns. Men också ett besök i butiken med bilder från hemmet gör att jag får en bra uppfattning hur hemmet ser ut. Sådana gör jag utan kostnad, avslutar Bodil Fleischer, inredningsexpert på Colorama i Hudiksvall.

Vill du boka en heminredningsexpert? Klicka HÄR.