En fulladdad nyhet finns nu hos Björkmans Bil: ”Kombinerar sportig design med den senaste tekniken”

Ny, uppdaterad design och vässade säkerhetssystem. Det är några av nyheterna i Kia Ceed SW Plug-In Hybrid, som precis har lanserats hos Kia-återförsäljaren Björkmans Bil.

Pierre Säfström, säljare på Björkmans Bil Borlänge.

– Fronten och framlyktorna har fått ett helt nytt utseende, som kombinerat med Kias nya logotyp ger en sportigare känsla. Det är en modernare version av en redan populär modell, vars generösa utrymme och 50 kilometers räckvidd på el gör den till en perfekt familjebil.

Pierre Säfström, säljare på Björkmans Bil i Borlänge, har sett fram emot att få presentera nya Kia Ceed SW Plug-In Hybrid för kunderna. Kia Ceed har länge varit en av märkets mest populära modeller, och i årets uppgradering samsas nya finesser med klassiska inslag.

Läs mer om nya Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

– Bilen har samma drivlina som förut, vilket ger både körglädje och bra bränsleekonomi. Drivlinan har fungerat oerhört bra sedan den introducerades 2018 och återfinns idag i tre olika modeller, så den är väl beprövad. Sedan tidigare finns också flera omfattande säkerhets- och assistanssystem i bilen, som läser av trafiken och linjerna på vägen för att kunna hjälpa föraren att hålla sig inom vägmarkeringarna. De har nu förbättrats ytterligare genom att bland annat inkludera autobroms vid backning som gör att bilen stannar av sig själv om det finns en risk för kollision.

Intresset för Kia är jättestort och vi märker att fler kommer in till oss för att få veta mer om Kias breda utbud av laddbara modeller

Kia är Sveriges största bilmärke i september

I september blev Kia det mest registrerade bilmärket i Sverige, varav 80 procent utgjordes av elbilar och laddhybrider. Pierre Säfström ser flera anledningar bakom detta.

Privatleasa din Kia Ceed SW Plug-In Hybrid från 3 295 kr/mån

– Intresset för Kia är jättestort och vi märker att fler kommer in till oss för att få veta mer om Kias breda utbud av laddbara modeller och våra starka privatleasingerbjudanden. Detta kombinerat med Kias 7 års nybilsgaranti ger ett väldigt tryggt bilägande.

Utöver att ha blivit det mest populära bilmärket i Sverige har Kia även flera av landets mest sålda bilmodeller. Crossovern Kia Niro blev den mest registrerade bilmodellen under september och samma månad var Kia Ceed SW Plug-In Hybrid den mest populära Plug-In Hybriden.

– Kia Ceed SW har alltid varit en kundfavorit eftersom det är en kombi med stort lastutrymme. På senare år har många valt Ceed på grund av den långa räckvidden på el och den moderna Plug-In Hybrid-tekniken. Nu när modellen fått ett nytt, uppdaterat utseendetror vi att intresset kommer öka ännu mer, då bilen helt enkelt blivit så mycket bättre, säger Pierre.