Här finns spännande uppdrag för mättekniker som vill utvecklas

Just nu söker A.N Mättjänster i Sundsvall fler mättekniker. – Vi är en liten välkänd konsultbyrå på mättjänstsidan och vi behöver nu förstärka med ytterligare personer som är beredda att självständigt jobba längs Västernorrlandskusten och i Stockholmsområdet, säger André Nyqvist vd.

KUNDFOKUS. – Som mättekniker hos oss är du van vid att ta folk och ta ansvar. Vi jobbar just nu med flera spännande projekt och behöver bli flera konsulter inom företaget, säger André Nyqvist, vd på A. N Mättjänster i Sundsvall.

Det var André som startade företaget 2005, ett företag som idag består av åtta mätkonsulter och som är mycket kända i branschen.
– Vi jobbar i huvudsak i bygg- och anläggningsbranschen och sköter den dagliga utsättningen av olika byggproduktioner i samarbete med våra uppdragsgivare.

Vi har många goda referesner – Läs mer här

Företaget har sedan starten framgångsrikt varit inblandade i en mängd olika byggprojekt och i projekt av infrastrukturskaraktär.
– Arbetet sker i samarbete med byggarna ute på plats i varje projekt, i nära dialog arbetsledningen. Vi har också en mycket aktiv roll i planeringen, säger André och fortsätter:

– Ett jobb hos oss är mycket varierat. Ena dagen är inte den andra lik eftersom du som konsult varje dag möter nya arbetsplatser, nya arbetsledningar och ny miljö.

Flexibiliteten i jobbet är en av drivkrafterna i jobbet. En annan är sammanhållningen som finns i företaget.
– Känslan blir mer familjär i ett litet företag och kontaktvägarna är enklare och snabbare. Vi har en bra stämning mellan oss och i företaget finns en stor kompetens som alla delar med sig av.

Här kan du se vilka projekt vi jobbar med i dagsläget

Det innebär att man frågar varandra om råd och att lösningarna aldrig är långt borta.
– Denna prestigelöshet uppskattas av alla och gör att vi genom teamarbetet ständigt utvecklas i jobbet.

Vi är navet i produktionen på arbetsplatsen

De flesta uppdragen finns idag i Stockholmsområdet och i Västernorrland vilket innebär att man som konsult mestadels veckopendlar.
– Företaget har en möblerad trea med bra läge i Stockholm. Vi ordnar alltid ett bra boende i anslutning till de uppdrag vi har. Många gånger finns möjlighet att jobba in fredagen och därmed kunna förlägga sin arbetstid till måndag-torsdag.

I all rekrytering arbetar företaget långsiktigt och flertalet av konsulterna på A.N Mättjänster har jobbat fem år eller mer i bolaget.
– Vi satsar på våra medarbetare. Är man duktig och jobbar bra ska man ha betalt också, menar André.

Förmånsbil i premiumklass är ett uppskattat incitament och den som ligger ute på jobb i veckorna får extra betalt.
– Vi premierar dem som ligger borta och de får en fast peng för det.

 

Och även om man som nyanställd inte omedelbart förses med en förmånsbil behöver man inte ta egen bil till jobben.
– Vi håller alltid med bil men ett körkort är nödvändigt för ett jobb som konsult hos oss.

Att vara driven och intresserad är egenskaper som Andrés vill att medarbetarna ska ha.
– Jobbet är självständigt och det är fullt ut egna initiativ som gäller när man kommit in i jobbet. En mätteknisk utbildning underlättar även om vi alla här på jobbet är beredda att lotsa och hjälpa nya medarbetare in i rollen som konsult, säger André Nyqvist vd på A.N Mättjänster i Sundsvall. Ta kontakt med mig om du är intresserad av att jobba med oss.

Vill du bli vår nya kollega? Skicka in din ansökan här!

A.N Mättjänster – allt inom mätning

  • Tillhandahåller tjänster för utsättning, inmätningar, mängdberäkningar, mängdregleringar, stomnät och projektering.
  • Jobbar med järnvägsprojekt, vägjobb, rondellbyggen, vägportar, gc-vägar, tunnelprojekt, broprojekt, industrier, byggprojekt.
  • Upprättande av mängder och relationsriktningar, inmätning och volymberäkning av täkter.
  • Projektering av vägar och planer.