Actic Södertälje satsar på rehab

Svenskarnas intresse för träning och hälsa är fortsatt stort. Det märker man tydligt på Actics anläggningar i Södertälje. Framför allt nu efter jul och nyår. För att kunna hjälpa fler att hålla igång och må bra satsar nu Actic i Södertälje även på att erbjuda rehabträning.
– Målet är att folk så fort som möjligt ska övergå i friskvård, säger Adam Isik.
Efter en kort tids nedstängning finns åter igen möjligheten till att rehabträna på Actic Sydpolen

Nu finns återigen möjligheten till rehabträning på Sydpolen.

Det var många som blev förvånade när rehabanläggningen på Sydpollen stängde ner i slutet av november förra året. Men nu kommer lugnande och glädjande besked till alla som tidigare besökt anläggningen.
– Från och med 7 januari kommer vi på Actic att kunna erbjuda rehab, säger Stefan Malmqvist, platschef på Acitc Sydpoolen
– Det blir ett bra och naturligt komplement till vår övriga verksamhet, fortsätter han.

Adam Isik specialist inom fysisk aktivitet och idrottsmedicin är optimistisk inför Actics nyöppnande rehabanläggning
Adam Isik specialist inom fysisk aktivitet och idrottsmedicin.

Första anläggningen i Sverige
Actics Medical heter Actics satsning på fysioterapi och anläggningen på Sydpoolen i Södertälje blir den första i Sverige. Adam Isik jobbade tidigare på Telge Rehab och han är väldigt optimistisk när han tänker på möjligheterna som nu finns i och med att Actic är med och driver fysioterapi.
– Vi har bakat ihop sjukvård och friskvård så att det inte finns ett glapp emellan berättar, Adam Isik, specialist inom fysisk aktivitet och idrottsmedicin.

Målet är att folk så fort som möjligt ska övergå i friskvård

För tillfället jobbar åtta specialister Actic Medical berättar Adam Isik samtliga har lång erfarenhet av rehabverksamhet. Bland personalen finns expertkunskap inom en rad olika områden, bland annat: idrottsmedicin, smärtrehabilitering, gynekologi, urologi och obstetrik.
– Precis som tidigare får man en mottagning med otroligt mycket kompetens under ett och samma tak samt bra träningsalternativ, avslutar Adam Isik.

Stefan Malmqvist är platschef på Actic Sydpoolen och han är nöjd över att man numera kan erbjuda fysioterapi på anläggningen.
Stefan Malmqvist, platschef på Sydpoolen är väldigt nöjd med den nya satsningen på rehab.

En av landets största anläggningar
Satsningen på rehab innebär att Actics anläggning på Sydpoolen nu blir ännu större. Redan från början var Actic Sydpoolen en av landets största friskvårdsanläggningar. Det blir ingen större förändring i och med att Actic tar över rehabverksamheten. Det är nämligen samma lokaler och delvis samma personal som tidigare.
– Det är ett mycket erfaret och kompetent gäng som ser fram emot att få hjälpa dig som har behov av experthjälp inom fysioterapi med allt vad detta innebär. De tidigare besökarna kommer att känna igen den goda servicen och gedigna kunskapen. Det enda som ändrats är namnet, förklarar Stefan.

Första anläggningen i Sverige. Actic öppnar upp en rehabavdelning i Södertälje. Det blir Actic Medicals första anläggning i Sverige.

Om Actic Medical i Södertälje

Samtliga fysioterapeuter är anslutna till Stockholms läns landsting.

Remissfrihet och frikort gäller!

Adress: Östra Kanalgatan 2 (Sydpoolen), Södertälje

E-post: info@acticmedical.se

Tel: 08 501 00 570