Actic Södertälje – Din träningskompis

Actic har idag tre gym i Södertälje; Park, City och Sydpoolen som även har fem bassänger, varav ett äventyrsbad. Ett fjärde Actic-gym håller precis på att byggas i Geneta som blir färdigt under år 2019. Totalt har Actic 160 anläggningar i Sverige, Norge, Österrike och Tyskland.

Actic Södertälje – Din träningskompis

Som medlem hos Actic-Södertälje har du tillgång till samtliga Södertäljeanläggningar, inklusive ett badhus samt ca: 100 st. gruppträningsklasser per vecka. Anläggningarna har öppet både för den som är morgonpigg och för den som gillar att träna sent på kvällen.

Är du nyfiken på Actic? Här kan du anmäla dig och få en gratis provträning!

– Vi finns till för alla, och har passande träningsformer att erbjuda, oavsett om du är pensionär, junior eller kanske en målinriktad träningsfanatiker, säger Stefan Malmqvist som är platschef för Actic Sydpoolen.

Actic har som mål att alltid erbjuda bästa tänkbara service i en familjär miljö, där vi gör allt för att du ska trivas och vilja stanna hos oss under lång tid framåt.

Vi vill att du alltid ska se fram emot nästa träningspass

Stefan Malmqvist konstaterar stolt att Actic fortsätter att växa i Södertälje.
– Actic fortsätter att utöka med nya anläggningar och den senaste är Actic Park. Där finns det bland annat konstgräs och många funktionella ytor som passar alla träningsglada, berättar Stefan.

Hos Actic får du naturligtvis hjälp att komma igång med din träning bl.a. genom att ge dig 2 stycken så kallade tränings-starttillfällen, där vi analyserar dina personliga träningsbehov och på så sätt tar fram individuellt utformade träningsprogram. Du som vill fortsätta med individuell träningscoachning erbjuds en personlig tränare som hjälper dig att nå dina mål.

Här kan du boka ditt nästa träningspass hos Actic!

Vi är helt enkelt din träningskompis med allt vad det innebär. Du får även ta med en kompis som ännu inte är medlem på en veckas kostnadsfri provträning. Skulle kompisen sedan vilja bli medlem erhåller du en månads fri träning och 5.000 poäng i My Actic-appen, där du även kan följa träningstips, läsa om happenings, se dina personliga uppgifter med mera.

Läs mer om vad Actic i Södertälje kan hjälpa dig med!

Actic Sydpoolen är inte bara ett gym. Här finns också en stor badanläggning!

Vi vill helt enkelt verka för ett friskare samhälle där träning är en självklar nyckel för en god hälsa och personligt välbefinnande.

Sydpoolen är en av landets större friskvårdsanläggningar med mycket omfattande simskoleverksamhet. Man erbjuder alltifrån babysim för de allra yngsta till individuellt utformad simträning med en personlig simtränare för dig som vill träna på något specifikt, ex. bli bättre på crawl.

”Jag känner mig alltid trygg och välkommen på Actic. Finns alltid någon att fråga. Sedd och bekräftad. Kompetens blandat med kompisanda. Det är Actic// Medlem hos Actic Södertälje”

Här kan du bli medlem hos Actic Södertälje!

Actic Sydpoolen

Östra Kanalgatan 2
152 71 Södertälje
Tel: 08-554 428 00
E-post: info@sydpoolen.se

Actic Södertälje City

Nygatan 24
151 72 Södertälje
Tel: 08-554 42 832
E-post: sodertaljecity@actic.se

Actic Södertälje Park

Järnagatan 12
151 73 Södertälje
Tel: 08-554 42 802
E-post: sodertalje.park@actic.se

 

Samtliga 3 anläggningar har fri wi-fi