Är du i behov av att ansöka om lån och få snabbt svar?

Med vår hjälp kan du enkelt och kostnadsfritt ansöka om ett lån, det enda du behöver göra är steg ett i listan här nedanför:

Är du i behov av att ansöka om lån och få snabbt svar?

1. Fyll i din ansökan
2. Vi gör en kreditupplysning hos UC
3. Vi kontaktar samarbetspartners för att hitta det lån med allra bäst villkor för dig
4. Du får besked

För att få tillgång till pengarna på ett smidigt sätt finns flera olika lånetyper, där det vanligaste är blancolån, d.v.s. ett lån utan säkerhet. Vid ett blancolån tittar långivaren på din inkomst i förhållande till dina utgifter för att därefter göra en bedömning om du godkänns för lånet eller inte.

Ansökan för ditt lån gör du direkt här på vår hemsida, det är enkelt och tar endast några få minuter att fylla i! Eftersom du gör din ansökan online kan du göra det när som helst under dygnet och behöver inte passa någon tid. Däremot så sover vi på natten men behandlar ditt ärende så snart vi kan.

Var uppmärksam på att grundkraven för att lämna in en ansökan är att du måste vara minst 18 år, att du har en årsinkomst på över 100 000 kronor och att du inte har några obetalda skulder hos kronofogden.

Utbetalning av pengar

Om du lämnar in din ansökan redan på morgonen finns det stor chans att vi kan lämna besked åt dig redan samma dag. Räkna dock med att du inom ett par dagar har fått besked och att du då har pengarna på det konto som du angett.

Att jämföra lån och långivare

Då du behöver låna pengar är det en bra idé att först jämföra olika långivares räntor, avbetalningstider, villkor och liknande. För att du ska slippa krångla dig igenom detta och riskera att flera olika företag gör kreditupplysningar på dig, kan du istället fylla i din ansökan hos oss. När du vill låna pengar och behöver ett snabbt svar sparar du mycket tid genom att låta oss sköta jobbet, och du kan få pengarna snabbare. Vi gör en kreditupplysning och sedan hittar vi, via samarbetspartners, det lån som passar dig bäst.

Olika typer av snabba lån

Som vi nämnt tidigare finns det olika typer av låneansökningar du kan göra då du behöver få svar snabbt, där i stort sett alla lån som du tar online är en form av blancolån, där du lånar utan säkerhet.

Privatlån: Ett privatlån innebär ofta att du är i behov av att låna en större summa pengar. Det kan exempelvis handla om ett bilköp, en resa eller en större renovering där hemma. Privatlånet måste givetvis inte vara stort men det är den vanligaste lånevarianten för de som söker lån av en större summa.

Sms-/mikrolån: Vanligt vid lån av en mindre summa pengar, exempelvis mellan 1 000–15 000 kronor. Ett sms-lån har nästan alltid hög ränta och ska betalas tillbaka relativt snabbt. Därför är detta alternativ inget som vi rekommenderar dig då villkoren sällan är det bästa för dig och din ekonomi.

Kreditkort: Ett kreditkort kan vara en bra idé om du till exempel ska ut och resa eller om du kör mycket bil och tankar ofta. Då kan du ha alla dina utgifter samlade på ett och samma kort och betalar sedan baserat på hur mycket av krediten som du har utnyttjat. Vi samarbetar med många olika kreditkortsföretag och jobbar hårt för att du ska få den bästa dealen.

När du behöver låna pengar sparar du mycket tid genom att låta oss sköta jobbet, och du kan få pengarna snabbare.


Kostnader
 för snabba lån

Den totala kostnaden för ditt lån beror på vilken räntesats lånet ligger på, vilken summa du lånar samt vilken avbetalningstid (1–15 år) du väljer. Med hjälp av vår låneuträknare kan du se en ungefärlig månadskostnad.

I låneuträknaren kan du snabbt se din månadskostnad och sedan ändra både belopp och lånetid genom att dra i pilarna för att se den aktuella (ungefärliga) kostnaden. Med hjälp av låneuträknaren kan du därför se hur mycket lånet kommer att påverka din privatekonomi och därmed reglera till antingen en högre eller lägre lånesumma, eller ändra på återbetalningstiden.