XL Bygg antar alla transportutmaningar

Byggmarknaden XL Bygg i Nynäshamn är experter på annorlunda transporter och de använder sig bland annat av båt, helikopter och kranbil för att ge deras kunder branschens bästa service.

XL Bygg antar alla transportutmaningar

Fågel, fisk eller mittemellan. Ingen transport är för svår för Byggmarknaden XL Bygg i Nynäshamn som har utvecklat en unik tjänst till sina kunder. De kör ut material till både öar, otillgängliga byggarbetsplatser och privatpersoner som bor avsides. Inget uppdrag är för svårt – och personalen på XL Bygg gillar utmaningar.
– Vi såg att det fanns ett behov bland både privatpersoner och företag. Vi har levererat material med båt sedan 2011 och med helikopter i fem år. Nu når vi ut till en bredare målgrupp och det känns roligt. Vi har god lokalkännedom om både skärgården samt fastlandet och det skapar i sin tur en trygghet för våra kunder, säger Robert Palmqvist, delägare.

Luft, väg eller vatten. Oavsett vad kommer din beställning fram.

Anders Sundberg äger byggföretaget Sundbergs Byggservice i Nynäshamn och han brukar anlita XL Bygg i jobbet, men även privat.
– Jag beställer nästan allt material till företaget från XL Bygg. Vi arbetar mycket i skärgården och de kör ut allt från isolering till reglar, panel och takpannor, säger han.

Han berättar att de bygger allt från terrasser till hus och att de brukar beställa material från XL Bygg ungefär varannan vecka.
– Det är jättebra service och vi är nöjda. Jag bor på fastlandet i Nynäshamn och när jag har beställt material så brukar de leverera allt redan samma dag, säger Anders Sundberg som bland annat har byggt en terrass med material från XL Bygg.

Inga uppdrag är för små eller stora för oss. Vi gillar utmaningar och vi kan leverera material både genom båt, helikopter och bil

Ingenting är omöjligt för gänget på XL-bygg i Nynäshamn

Vill du också bygga en terrass? Ta del av våra bästa tips.

För ett tag sedan arbetade Anders Sundberg med att bygga ett hus tillsammans med fem kollegor på en ö i skärgården. Men istället för att släpa upp allt material från hamnen till huset som låg högt uppe på ön anlitade de XL Bygg som levererade allt med en helikopter.
– Det ger verkligen det lilla extra till sina kunder. Om de inte har något som vi frågar efter så brukar de beställa hem det. De sparar både tid och pengar åt oss, men även våra kunder, säger Anders Sundberg.

XL Bygg hjälper även till med att såga och kapa skivor samt bräder efter specifika mått samt räknar ut hur mycket material som behövs för ett visst ändamål. Robert Palmqvist berättar att de lång erfarenhet av att sälja byggmaterial och vill att det ska bli rätt från början.
– Det kan gå riktigt illa om man har fel dimensioner på takstolar och liknande. Vi har även en tjänst som heter monterat och klart. Då hjälper vi till med allt från idé till färdigt resultat, säger han och avslöjar att XL Bygg är mitt upp i en digitalisering av hela företaget.

– Vi vill göra det enklare för våra kunder att köpa och beställa material från oss. Det känns bra att vi kommer att kunna erbjuda ännu bättre service.

Läs mer om hur vi kan leverera här.