World Class satsar på unikt koncept i Gävle

World Class är redo att ta Gävle med storm genom att erbjuda träning i världsklass. Under våren 2019 öppnar de dörrarna till deras nya anläggning.
– Vi vill hjälpa våra medlemmar att bygga upp en ny livsstil, träna – och befästa en ny vana för livet, säger Sofie Björn, operativ chef för den nya verksamheten.

World Class satsar på unikt koncept i Gävle

Vem har inte köpt ett gymkort, eller tecknat ett medlemskap för att ett år senare inse att den där träningen blev det inte så mycket av. World Class förstår att det finns de som behöver lite extra hjälp – och motivation på vägen.
– Vi vill hjälpa våra medlemmar att nå mål som de inte trodde var möjliga – och vi vet hur man gör för att lyckas. Vi tror på livslång hälsa genom människors potential tillsammans med en allsidig träning, säger Sofie Björn, operativ chef i Gävle.

Bli sporrad, få inspiration och ta del av nyheter – Följ oss på Facebook

World Class öppnar i Gävle under våren, och Sofie Björn ser fram emot att få utveckla träningsanläggningen – och deras unika koncept inom bland annat funktionell träning. Gabriel Edelbrock är en känd profil på orten med lång erfarenhet av branschen. Han var bland annat Gävles första personliga tränare i början av 2000-talet.
– Jag ska fokusera på funktionell träning och det känns jättekul. Tillsammans med teamet kommer vi även att hålla introduktionskurser och pass för barn inom funktionell träning. Den nya träningsanläggningen är på cirka 3 500 kvadratmeter varav 900 är vigda till funktionell träning, säger Gabriel Edelbrock.

World Class i Gävle erbjuder en helhet eftersom vi har både maskinpark och gruppträning

Det märks att World Class inte har lämnat något åt slumpen. För att alla ska ha möjlighet att träna hos dem kommer de att erbjuda barnpassning sju dagar i veckan. Teamet på World Class i Gävle ser fram emot att hjälpa deras medlemmar att hitta träningsglädje – och få bättre hälsa på köpet.
– Vi kommer bland annat att ha en maskinpark och erbjuda en variation av gruppträningspass. Vi har handplockat otroligt duktiga medarbetare med hög servicekänsla och kompetens. De kommer att hålla i pass som till exempel spinning, Body Pump och yoga. Vi erbjuder även personlig träning, både individuell och i grupp, säger Sofie Björn och förklarar att det är viktigt för dem att leverera en upplevelse.

Från och med den 15 december kommer World Class att vara på plats i gallerian Flanör för att visa upp gymredskap, berätta mer om anläggningen – och sälja medlemskap.
– Allt som man behöver på en träningsanläggning kommer att finnas under ett och samma tak. Det spelar ingen roll om du har tränat i flera år eller är nybörjare. Vi finns där för alla – och vi har något som passar alla smaker, säger Sofie Björn.

Läs mer om vår anläggning här!

Adress: Kryddstigen 1-3.

Storlek: cirka 3 500 kvadratmeter.

Öppettider: 04.00- 24.00.

Utbud: Gruppträning (Les Mills), yoga, cykel, funktionell träning, barnpassning, personlig träning, massage, bastu.