Nyinvigning på Weda Lek den 20-21 februari

Lördagen den 20 och söndagen den 21 februari slår Weda Lek i Södertälje upp portarna för sin nya avdelning. Det är öppning av Weda Leks nya avdelning, Panduro Hobby. En butik i butiken.

Nyinvigning på Weda Lek den 20-21 februari

-Det är något vi saknat länge här i Södertälje. Många kunder har efterfrågat detta, förklarar Caroline Erdtman, butikschef och tillika delägare på Weda Lek.

Det är måndag och egentligen den enda lugna dagen i veckan för Weda Leks nya ägare Caroline Erdtman. Caroline har jobbat i butiken ända sedan 2003 men det var bara ett par månader sedan hon tog över företaget.

-Det är fullt upp minst sagt, men hur roligt som helst, säger hon engagerat. Det är extra kul eftersom vi är ett så tight team som jobbar ihop, min personal gör jobbet ännu bättre.

Panduro-avdelning

Weda Lek har funnits länge i Södertälje och Caroline och hennes bror har planer för att utveckla och ta butiken till nya höjder. Och längre fram även öppna fler butiker.

-Jag vill att det ska finnas fler aktiviteter i butiken, året om. Och nu börjar vi med att öppna upp Panduro Hobby den 20-21 februari.

Det kommer finnas aktiviteter båda dagarna, fiskdamm, ansiktsmålning och massvis med fina erbjudanden, inte minst då från den nya Panduro avdelningen. Dessutom kommer Bamse på besök.

-Det kommer bli spännande och jätteskoj, säger hon och ler brett.

Året kommer innehålla många planerade aktiviteter

De riktigt högsäsongerna för Leksaksbranschen är jul, påsk och Halloween. Caroline kommer självklart satsa på dessa, men även hitta på roliga aktiviteter som drar folk under resten av året.

-Vi har en stor fördel att vi ingår i Leklust kedjan. Med dem i ryggen kan vi erbjuda en mångfald och hålla låga priser, förklarar hon.

Nyinvigningen den 20-21 februari blir startskottet på en rad planerade aktiviteter detta år.

-Alla är välkomna! Med ett stort utbud, många erbjudanden och framför allt fantastiska medarbetare kommer det bli två dagar med glädje och förhoppningsvis många nöjda kunder, avslutar Caroline.

Välkommen till Weda Leksaksaffär!
Wedavägen 10, 152 42 Södertälje
Tel: 08-550 888 00
e-post: sodertalje@leklust.se

Vi har öppet
Mån-fre 10-19
Lör 10-16
Sön11-16

logo