Tröttare än vanligt? Här är 3 tips som hjälper dig att orka mer

För dem som inte får i sig tillräckligt med fisk, grönsaker och omega 3, enligt Livsmedelsverkets rekommendationer, kan det vara bra att komplettera med ett kosttillskott. Men vad ska man tänka på när man väljer sitt tillskott? Här får du 3 tips.

Tröttare än vanligt? Här är 3 tips som hjälper dig att orka mer

1. Hitta ett kosttillskott som passar just dig och din livsstil

Hitta ett kosttillskott som passar just dig och din livsstil. Kosttillskott skall inte ersätta mat, men fungerar som ett bra komplement till den vardagliga kosten. Misstänker du att du äter för lite fisk? Leta då efter ett kosttillskott med omega 3. Vet du att du äter för lite grönsaker och frukt? Hitta ett tillskott med vitaminer. Känner du dig trött och hängig? Testa ett kosttillskott med vitamin C, som bidrar till att minska trötthet. Det finns även kosttillskott med ett flertal näringsämnen som är bra för flera funktioner i kroppen, som till exempel VitaePro.
Läs mer om VitaePro här.

2. Tänk på kvalitet

Det finns otroligt många kosttillskott på marknaden i dag, till väldigt olika priser. Välj en produkt som har hög kvalitet och effekter baserad på vetenskaplig dokumentation. Kosttillskottet bör vara sammansatt av grundligt undersökta och väldokumenterade ingredienser. Tänk även på att det inte nödvändigtvis är bättre med högre doser – en bra balans av näringsämnen är viktigt!

3. Välj välkända varumärken

Som i alla branscher finns det både seriösa och mindre seriösa tillverkare och återförsäljare och det kan vara svårt att veta vad man ska välja. Ett tips är därför att välja välkända varumärken. Det är dessa som oftast blir granskade och har högst krav på sig, vilket är till din fördel.

Kosttillskottet VitaePro innehåller trygga och rena ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen. VitaePro är framtaget av VitaeLab, vars produkter är föremål för stränga kvalitetskontroller och där produktionen sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). VitaePro är idag ett av Nordens mest använda kosttillskott.

JUST NU: Prova VitaePro till halva priset – endast 169 kr för de två första månaderna

vitaepro_fakta