Årets julklapp i Västra Mälardalen utsedd

Det digitala presentkortet från Västra Mälardalen Handel är årets julklapp, enligt Västra Mälardalen i Samverkan.

Årets julklapp i Västra Mälardalen utsedd

Presentkortet lanserades första veckan i september och kan användas som betalmedel i butiker som är anslutna till den ekonomiska föreningen Västra Mälardalen Handel.

– Antalet handlare som ansluter sig bara ökar, vilket också ökar valmöjligheterna för alla våra kunder. Vi är jätteglada och stolta att vårt presentkort utsetts till årets julklapp, säger Peter Hatz, ordförande i Västra Mälardalen Handel.

Läs mer om presentkortet här

Presentkorten kan köpas och laddas med valfritt belopp i någon av Västra Mälardalen Handels automater, som finns på flera ställen i Köping och Arboga.

Det nya, digitala presentkortet ger ökad valfrihet och gör det enklare för kunderna.

– Att handlarna i Västra Mälardalen ser varandra som komplement och samarbetspartners är ett stort steg framåt för den lokala handeln. Det nya, digitala presentkortet ger ökad valfrihet och gör det enklare för kunderna. Därför utser vi presentkortet till årets julklapp, säger Åsa Nilsson, kassör i Västra Mälardalen i Samverkan.

– Presentkortet är den perfekta julklappen – det passar både till bästa vännen och till företagets anställda, fortsätter Peter Hatz.

Läs mer om vilka butiker/företag som är anslutna

Fakta Västra Mälardalen Handel:

  • Västra Mälardalen Handel är en ekonomisk förening där butiker/handlare i Västra Mälardalen är medlemmar
  • I dagsläget finns cirka 75 medlemsbutiker
  • Föreningen drivs utan vinstintresse och har skapats för att främja den lokala handeln i Västra Mälardalen
  • Är man intresserad av föreningen, vill bli medlem eller har frågor kan man vända sig till ordförande Peter Hatz, 070-674 89 94, peter@hatz.se