I framkant med smarta lösningar

Vill du nå ut till fler med din annons? Eller funderar du på att sälja, och vill få hjälp med förberedelserna tills rätt tillfälle dyker upp? Svensk Fastighetsförmedling ligger i framkant med smarta lösningar, framtagna för att hjälpa just dig som säljare.

Dreamteam. På kontoret i Gävle jobbar flera erfarna mäklare som gärna går en extra mil för sina kunder.

Svensk Fastighetsförmedling erbjuder ett flertal flexibla tjänster:

Linus på kontoret i Gävle hjälpte Daniel att sälja hans lägenhet.

SMART
Som enda mäklare i Sverige erbjuder vi på Svensk Fastighetsförmedling SMART, ett verktyg för
annonsering i digitala och sociala kanaler. Genom att analysera användardata från sociala medier, hittar SMART de troligaste köparna av din bostad och visar annonsen i deras medieflöden eller på besökta webbplatser. Som säljare kan du enkelt följa intresset för bostaden från din dator.
– Jag ville nå ut så brett som möjligt på en gång och använda alla befintliga kanaler. Med SMART nådde jag ut till rätt personer, och det var otroligt lätt att följa resultatet. Vem som helst som förstår sig på en dator kan använda tjänsten. Hjälpen jag fick från Linus på kontoret i Gävle var fantastisk”, säger Daniel Olivensjö, som sålt sin lägenhet via Svensk Fastighetsförmedling.

Bostadsvärdet
Vill du veta vad din bostad är värd? Följ prisutvecklingen med Bostadsvärdet, och få en kostnadsfri värdering av din bostad varje månad under ett års tid. Genom att följa värdutvecklingen så får du en översikt över hur marknaden ser ut, och kan invänta rätt läge för din försäljning, då det passar dig bäst!

Läge +
Smygstarta försäljningen! Med Läge + hjälper vi dig med alla förberedelser inför en försäljning – helt kostnadsfritt. Vi förbereder allt det praktiska som att värdera och fotografera bostaden och tar fram en bostadsbeskrivning. Det ger oss möjlighet att tidigt börja marknadsföra din bostad och hitta värdefulla spekulanter. Med det praktiska klart i god tid är du väl för beredd när det är dags för visning av din bostad.

Vår försäkring Varudeklarerat skapar trygghet. Både för säljaren och köparen.

Sälj och köp tryggt med Varudeklarerat
Vår försäkring Varudeklarerat är en av de mest heltäckande försäkringsprodukterna som finns på marknaden mot dolda fel. Försäkringen skyddar både köpare och säljare. Ett Varudeklarerat hus genomgår en noggrann besiktning innan den sätts ut till försäljning.
Varudeklarerat är en märkning och ett bevis på att ditt hus håller ett visst bestämt skick, vilket gör det mer attraktivt för köparen.
– Jag använde mig av Varudeklarerat för att sälja mitt hus, och är mycket nöjd med servicen. Huset kontrollerades noggrant och allt sköttes proffsigt. Det känns tryggt, säger Marko Arola, som sålt sitt hus på Skogsstjärnevägen 15.

Om Svensk Fastighetsförmedling
Vi håller till på Nygatan 29 i centrala Gävle. Med 80 års erfarenhet på marknaden förmedlar Svensk Fastighetsförmedling alla typer av hem och vi säljer flest bostäder av mäklarna i Gävle kommun. Hos oss ska våra kunder känna en trygghet i sin affär, från planeringsstadiet till det att bostaden är såld