Succé för Sparfönsters showroom i Jönköping – stor efterfrågan på energibesparande fönster

På Solåsvägen i Jönköping finns Sparfönsters första showroom i Sverige – där kan kunderna se och känna på ett brett sortiment av energibesparande fönster och dörrar. Utställningen har blivit så populär att den används som förebild i övriga landet.
– Det går att spara mycket genom att byta till energibesparande fönster, säger säljaren Linn Blomfeldt.

"Många tror att det blir dyrare att beställa måttanpassade fönster men så är det inte i vårt fall", säger Linn Blomfeldt, säljare på Sparfönster i Jönköping.

Med anledning av inflation och höga elpriser har många husägare runt om i landet sett sig om efter olika sätt att sänka sina energikostnader. För att minska energiförbrukningen är det bra att se till att fönster och dörrar har bästa möjliga kvalitet och funktion.

Ett fönsterbyte behöver inte alls vara så dyrt som många tror. Sparfönster i Jönköping erbjuder ett stort urval av fönster och dörrar som är billiga och håller hög kvalitet.
Sparfönsters showroom har gett Jönköpingskunderna något att klämma och känna på.

– Nu när elpriserna är så höga vill man gärna hålla kylan ute och behålla den värme som finns inomhus. Våra energieffektiva fönster släpper in betydligt mindre luft och ger ett bättre inomhusklimat. Därför är det bra att byta ut dina fönster om de är gamla, säger Linn Blomfeldt, säljare på Sparfönster i Jönköping.


Sparfönsters energibesparande
produkter går att specialbeställa på millimeternivå efter kundens unika behov.
– Många tror att det blir dyrare att beställa måttanpassade fönster men så är det inte i vårt fall. Hos oss kan kunden själv bestämma fönstrets bredd och höjd i kombination med olika tillval och färg, säger Linn Blomfeldt.
Kunderna brukar vara väldigt tacksamma
”Kunderna brukar vara väldigt tacksamma över att de kan komma hit och känna på produkten och ställa frågor till oss”, säger Linn Blomfeldt.

För dig som bor i eller nära Jönköping finns en stor fördel om du är intresserad av att investera i nya fönster – nämligen Sparfönsters showroom på Solåsvägen. Här finns möjlighet att se produkterna på nära håll.

– Eftersom det är ett ganska stort beslut att köpa nya fönster så är det viktigt att man känner sig trygg i vad man köper, därför är vi väldigt glada över att kunna erbjuda den här möjligheten. Kunderna brukar vara väldigt tacksamma över att de kan komma hit och känna på produkten och ställa frågor till oss, säger Linn Blomfeldt.
Sitt ner i Sparfönsters lounge på Solåsen med en kopp kaffe och fundera på dina nya fönster eller dörrar.

Den bemannade utställningen i Jönköping har varit så uppskattad att den nu är förebild när Sparfönster gör liknande satsningar runt om i landet.

– Planen framåt är att vi ska öppna flera showroom runt om i Sverige där kunderna har möjlighet att se produkterna och träffa vår kunniga säljare. Näst på tur är Stockholm, säger Sparfönsters säljchef Johan Erixon.

En framgångsfaktor för Sparfönster
är att företaget kapat alla mellanhänder, vilket gör att man som kund får mycket kvalitet för pengarna.

– Vi säljer direkt från våra egna fabriker till kunden. Det gör att vi kan hålla ner priserna och erbjuda den kortaste leveranstiden i branschen, säger Johan Erixon.

 

Näst på tur är Stockholm, säger Sparfönsters Johan Erixon.

 

Bättre inomhusklimat
Fönster har utvecklats mycket sedan 50-, 60- och 70-talet fram till i dag. Nu ställs mycket högre krav på isoleringsförmåga i glaset och karmen. Därför kan du både spara värme och minska bullret om du byter ut dina gamla fönster. Nya fönster är med andra ord bra för miljön, plånboken och bostadens inomhusklimat.

Mindre skötsel
I dag har du möjlighet att välja fönster med underhållsfria material som PVC och trä/aluminium så att du slipper plocka fram målarpenseln på vårkanten.

Ökar bostadens värde
Förutom att spara pengar och förbättra komforten ökar du också värdet på din fastighet genom att byta fönster. Nya fönster ger ett förbättrat utseende och ett energieffektivare boende.