Ungdomskul på Kungsörsdagarna

Under Kungsörsdagarna, första helgen i september, arrangerade Event Ung (ett projekt bestående av ABF Västra Västmanland och Kollektivet) aktiviteter för ungdomar på Centralvallen. Sparbanken var stolt sponsor av evenemanget.

Cladam Englund på ABF

Bungee-run, fotbollsdart och speedshot fanns att prova på, bland flera andra aktiviteter.
– Det här var tredje året som vi ordnade aktiviteter för unga under Kungsörsdagarna. Precis som förra året gick också VM i mumsmums av stapeln – en rolig aktivitet där deltagarna ska äta två kartonger med mumsmums så snabbt som möjligt, berättar Cladam Englund på ABF.

Vi är stolta att vara en del av ungdomsaktiviteterna under Kungsörsdagarna / Mikael Bohman, VD Sparbanken

Ansök om sponsring eller Sparbanksmiljonen senast 30 september!

80 miljoner för ett ännu bättre Västra Mälardalen

Sedan år 2000 har Sparbanken Västra Mälardalen delat med sig av sin vinst med nästan 80 miljoner. Pengarna har kommit projekt, organisationer och föreningar tillgodo, och bidragit till att göra Västra Mälardalen till en ännu bättre plats att leva och bo på.

Varje år delar Sparbanken med sig av sin vinst på olika sätt. Sedan år 2000 har banken bidragit med 48 miljoner till samhällsnyttiga projekt i Västra Mälardalen, och med 13 miljoner till sponsringssamarbeten med föreningar i regionen.

– 17,5 miljoner kronor har också kommit kunder och den lokala handeln tillgodo genom Sparbanksbonuscheckar sedan 2008, säger Mikael Bohman, VD på Sparbanken Västra Mälardalen.

Läs mer om årets Sparbanksbonus