Personlig inredningsstil till rätt pris – Möblerna finns hos nyinredda RS Möbler

Lokalerna är helt nya. Men RS Möblers filosofi är exakt densamma som tidigare.
– Vi har fokus på kvalitet. Och på konkurrenskraftigt pris. Det är morfars förtjänst, säger Marcus Syréhn.
  • 1/3

    UPPDATERAT. Örebros mest nyinredda möbelbutik. Det skulle man kunna kalla RS Möbler som sedan april finns i nya lokaler alldeles intill Dormys vid E 20.

  • 2/3

    FAMILJEKÄNSLA. Låt dig inspireras i RS Möblers nya lokaler beläget mitt i Örebros möbelstråk. – Välkommen till oss. Vi hjälper dig gärna och har snabba leveranser, säger Rolf Syréhn, André Vidman, Marcus Syréhn, Quay Hy, Bianca Carlzohn och Patrik Hopstadius.

  • 3/3

    KOLL. Trendkänslighet är viktigt. – Just nu? Hmm – klädda, knappade sänggavlar, Howardsoffor, byggbart med divan och dunkänsla. Ljust grått, beige. Bubblare: Sammet och plysch. På RS Möbler finns alltid ett sortiment soffor och sängar på lager, färdiga att levereras direkt. Med eller utan transporthjälp från RS Möbler.

Marcus Syréhn äger RS Möbler tillsammans med sin morfar Rolf Syréhn.
– Hur ska det gå, sa omgivningen när vårt samarbete började för cirka 6 år sedan, berättar Marcus. Det skiljer ju 50 år mellan er och ni har inte jobbat ihop tidigare.
Idag är det ingen som undrar längre. Släkten vet att samarbetet fungerar fantastiskt bra. – Rolfs erfarenhet och kunskap om möbler är enorm. Han om någon vet vad som gör att en soffa håller en hög kvalitet.

Historien berättar att Rolf hade jobbat 23 år i soffbranschen när han 61 år gammal sålde sina andelar i det soffvarumärke han varit med och byggt upp. Och pensionerade sig. Men blev ändå inte pensionär.
– Nja Rolf kunde inte riktigt helt kliva av branschen. Istället började han sälja soffor av bra kvalitet till lågt pris på en övervåning i stan och via Blocket, berättar Marcus och skrattar. Rolfs idé med kvalitetssoffor med bra prisläge har vi kvar, men numera är vi betydligt mer tillgängliga.

Vill du se mer av butiken, följ oss på Facebook!

Upplevelsen av de nya lokalerna och den snyggt inredda butiken RS Möbler är inspirerande. Inredningen är inte lik något annat möbelföretags i hela Sverige.

Och här finns ett mycket stor urval och för den som söker möbler som exempelvis soffa, säng eller matgrupp.
– Kunder vill ha personliga möbler idag. Man vill inreda i egen stil, efter smak, funktion och bostad. Vi har dessa möbler. Inte bara standard utan mängder av olika valmöjligheter baserat på färg, form och funktion.

Vi tummar inte på kvaliteten

Och har du inte idéerna redan hemma så får du dem när du flanerar i butiken.
– Vi möblerar om hela tiden känns det som, säger Marcus. Man blir inspirerad av att jobba här och det ger nya inredningstankar som vi gärna förmedlar till våra kunder. Här händer det ständigt nya saker.
Också Rolf är ofta på plats i butiken. Och vill du ha Marcus eller Rolfs hjälp blir de extra glada.
– Vi gillar verkligen det personliga mötet med varje kund. Vi slår oss gärna ner tillsammans med dig för att bygga rätt soffa, finna den säng som du sover bäst i eller vad det nu kan vara.

Om Rolfs bakgrund handlar mest om soffor så handlar Marcus om sängar.
– Idag har vi sängar som är kvalitativt uppbyggda på det sätt våra kunder vill ha. Jag har utbildat mig i flera omgångar och lärt mig allt om fjädrar, material, liggzoner, madrasser och hårdhetsgrader. Sängarna kommer direkt från fabrik. Utan mellanhänder och det gör att vi kan erbjuda bästa sovkomforten till rätta priset. Och hjälpa dig på vägen att hitta den säng som passar dig som individ.

Rolf Syréhn
Marcus Syréhn

Idag finns ingen annan butik i Sverige inredd som RS Möbler.
– Vi är kända för att vi har en bra prisbild och utvalt snygga och kvalitativt bra möbler. Kom in och hälsa på oss i vår nya fräscha butik. Här utanför är det lätt att parkera!

Här kan du se våra aktuella erbjudanden.