Readly – Som Spotify för dig som älskar att läsa magasin och tidningar

De flesta människor är i dag välbekanta med fenomen som att titta på serier och film via Netflix eller att streama musik via Spotify.

Readly - Som Spotify för dig som älskar att läsa magasin och tidningar

De flesta av oss är också helt med på noterna att betala en kostnad av en knapp hundralapp per månad för att få åtkomst till liknande tjänster. Nu finns möjligheten även för dig som mer än gärna vänder blad i både en och flera glossiga livsstilsmagasin, nischade tidningar och skvallertidingar per månad. Lösning heter Readly och är precis som ovan nämnda tjänster en guldgruva när det kommer till utbudet.

De flesta intresseområden finns täckta i tjänsten. Inredning, bilar, skvaller, mode, sport och resor är alla populära ämnen som kunderna kan plöja igenom helt utan begränsing för sin nätta kostnad på 99 kronor per månad. Dock slutar inte utbudet vid läsning. Även för den som gärna gnuggar geniknölarna genom att lösa sudoko eller korsord har man satsat stort. Det går utmärkt att lösa båda direkt i appen, på datorn, surfplattan eller via den smarta telefonen. Tjänsten sparar ju också in en hel del släpande av tidskrifter av olika slag, både under semesterresan, pendlingen till och från jobbet eller kanske mellan stugan och hemmet. Ytterligare en populär kategori är den gedigna samlingen magasin fyllda till bredden med läckra recept. Hittar man något som lockar är det bara att spara ner och laga i lugn och ro när tid finns. Readly erbjuder alla sina kunder att ladda ner magasin för att senare läsa där tillgång till internetuppkoppling kanske inte finns. En perfekt funktion för till exempel tåg- eller utlandsresan.

Med fler än 2400 magasin på en rad olika språk i sin portfölj kan Readly erbjuda en enorm bredd för sina läsare. Dessutom finns ett par dagstidningar att tillgå för dig som vill vara försiktig med våra, inte obegränsade, naturtillgångar eller tröttnat på att dagligen gå ut med pappersåtervinningen.

Just nu kan du prova på Readly för endast 99 sek för tre månader. Alltså hela tre månader till priset av en!