Ny teknik bakom hållbar utomhusfärg: ”Förutom en snygg kulör ger den också ditt hus skydd under lång tid”

Per Kvadrat i Avesta är ingen vanlig färgaffär. Förutom kvalitetsvaror lägger de ner både kunskap och själ i sitt arbete. Därför är de extra glada över att välkomna den nya utomhusfärgen DEMIDEKK Infinity till sortimentet.
– Den har en suverän kulör- och glanshållbarhet och ger ett bra skydd för ditt hus under mycket lång tid, säger Örjan Svensson, butikschef.

Örjan Svensson är väldigt stolt över att kunna erbjuda sina kunder Demidekks nya färg.

När andra säljer varor hjälper Per Kvadrat sina kunder att skapa sköna miljöer att trivas i. Färghandeln grundades i början av 1980-talet och idag är den ett givet inslag i Avesta. Det är med andra ord ingen hemlighet att Per Kvadrat har ett finger med i spelet när det gäller många hem i staden. Förutom färg är de även specialister på golv, tapet, keramik, badrum – och spa.
– Våra kunder är både privatpersoner och företag. Men vi konkurrerar inte med lågprisbutiker. Allt vi säljer är av hög kvalitet. Våra anställda har tillsammans över 100 års erfarenhet av branschen, säger Örjan Svensson, butikschef.

Nu finns utomhusfärgen som håller längre än alla andra

Per Kvadrat har varit återförsäljare av DEMIDEKK sedan starten – och nu är de stolta över att presentera den nya utomhusfärgen Infinity. Det är en av vårens stora nyheter och Örjan Svensson berättar att tillverkaren Jotun har tagit fram ett nytt sätt att tillverka färgen på.
– Den är gjord av de finaste råvaror, men hur de tillverkar den är en hemlighet. Inte ens jag vet vilken metod de använder sig av, säger han.

Den banbrytande och patentsökta INFINITY-teknologin har en smutsavvisande och yta vilket innebär att varken smuts eller pollen fäster på färgfilmen. Den har även en överlägsen glans- och kulörhållbarhet. Det innebär att huset håller sig vackert i flera år.
– Färgen är krämig, fin och lätt att måla med, säger Örjan Svensson som har testat den nya produkten.

Älskar du också färg eller är det svårt att veta vad man ska välja? Här finns inspiration inför ditt färgval.

Han kallar DEMIDEKK Infinity för revolutionerande.
– Vi har kunder som har använt DEMIDEKKs utomhusfärger i många år. Och de har inte behövt måla om sina hus på cirka 20 år. Det ska bli spännande att se hur lång hållbarhetstiden blir för Infinity, säger Örjan Svensson.

Med DEMIDEKK Infinitys glans- och kulörhållbarhet samt självrengörande effekt håller sig huset vackert i flera år

Men det finns fler fördelar med att lägga en extra slant på en riktigt bra utomhusfärg. Han rekommenderar de som är intresserade av DEMIDEKK Infinity att besöka Per Kvadrats butik som även har ett stort utbud av bland annat färgprover, tapeter, badrumsinredning och golv.
– Infinitys kvalitet är verkligen enastående. Du får även mer fritid eftersom du inte behöver lägga ner tid på underhåll, avslutar Örjan Svensson.

Hos Per Kvadrat finns DEMIDEKK senaste målarfärg

Följ oss på Instagram för mer inspiration