OnePartnerGroup är här för att göra skillnad för Gävles företagare

Med attraktiva kandidater och öga för rätt matchningar gör OnePartnerGroup sina kunder starkare. Sedan den 1 mars finns Michael och hans kollegor på plats i Gävle.

OnePartnerGroup är här för att göra skillnad för Gävles företagare

Michael Schilling har haft flera jobb inom olika branscher. Han har varit offentligt såväl som privat anställd, jobbat i svenska och amerikanska företag och vet hur man förhåller sig till både politiskt och kommersiellt tryck. Den röda tråden genom alla olika roller och sammanhang är ett starkt intresse för organisation, ledarskap och medarbetare.
–  Ja, vad jag än har jobbat med så har den roligaste delen alltid varit att bygga organisation, team och struktur. Jag brinner för att förstå hur företag fungerar och hur det går att bygga dem starkare. Och ofta är det rätt medarbetare på rätt plats som gör skillnaden, säger Michael.

Klicka här för att kontakta Michael och hans kollegor

Intresset för rekrytering har vuxit fram under Michaels många år som chef och ledare. När han nu hjälper företag har han stor nytta av att ha varit i samma sits själv. Han har själv sett hur bra det kan bli med rätt person på rätt plats.
–  För mig är rekrytering ett hantverk och så mycket mer än en platsannons och ett CV. Det handlar om rätt person, rätt kompetens och rätt matchning. Och det är precis det vi ska hjälpa våra kunder att hitta.

TÄNK STORT MEN MED ÖRAT MOT MARKEN
OnePartnerGroup finns på 45 orter i Sverige och planer finns på vidare expansion. För att bäst möta det lokala näringslivets behov har varje enhet lokalt förankrade medarbetare. Och en rikstäckande koncern i ryggen som stöd. Att Michael skulle jobba med rekrytering var klart men att han hamnade just på OnePartnerGroup var faktiskt en tillfällighet.
– Jag läste en artikel om det här snabbväxande företaget och blev så nyfiken att jag ringde upp Stefan Alvarsson som är koncern-vd och huvudägare. Jag fastnade för hans vision om att tänka stort och rikstäckande men med örat mot marken och på den vägen är det.

GÄVLES LOKALASTE PARTNER
Sedan den första mars finns OnePartnerGroup i Gävle och det är ett framåtlutat och energiskt team som jobbar tillsammans. Michael håller på att anställa fler och vet hur han ska bygga sitt lag.
– Vi vill bli fler och söker människor som kan tillföra något nytt och lyfta oss ytterligare. Jag vill gärna bygga ett team med medarbetare från olika bakgrunder. Det gör att både våra företagskunder och kandidater kan identifiera sig med oss.

De som redan är på plats kommer från olika branscher men också från andra bemanningsföretag vilket gör att vi kommer med en hel del individuell erfarenhet men också en hel del gemensamt.
– Jag skulle säga att det är ett gäng öppna och varma entreprenörer med mycket energi, driv och vilja. Och framför allt, härliga människor som jag verkligen vill ha med mig på den här resan! Och vi kan verkligen göra skillnad då vi är en riktigt lokal partner som kan drar fördelarna av att vi är ett rikstäckande företag – och med en svensk ägare som gör oss snabbfotade och närvarande, berättar Michael.

 Jag skulle säga att det är ett gäng öppna och varma entreprenörer med mycket energi, driv och vilja.

Michael och hans team är redan igång med bemanning, uthyrning av chefer och rekrytering. En annan tjänst de erbjuder är inflyttar- och medflyttarservice för de som flyttar till Gävle eller regionen av olika skäl. Det kan vara allt från en professionell idrottare till tjänsteman på ett företag som kan behöva stöd för att snabbt komma på plats med boende, skola och arbete för sin medflyttande partner.

Det nya Gävle-kontoret är Michaels första stopp på resan tillsammans med OnePartnerGroup men inte det sista. Den 1 juli öppnades ett nytt kontor i Uppsala och snart är det även Faluns och Västerås tur att få den mest lokala och framåtlutade partnern.

Vill veta mer om OnePartnerGroup? Klicka här!