De revolutionerar träningsbranschen med ny streamingtjänst för träning

Lyckas du inte få in träningen i vardagen? Har du en dator, surfplatta, telefon och uppkoppling? Då kan den nya digitala träningstjänsten MyMOWO vara något för dig.
– Det är hur härligt som helst, jag får upp flåset samtidigt som jag ibland skrattar åt mig själv, säger Sara Arhusiander, en av MyMOWOs användare.

De revolutionerar träningsbranschen med ny streamingtjänst för träning

Nu kan du prova MyMOWO gratis i 14 dagar – klicka här

 Att leva ett aktivt liv är en hälsofråga men det ska också varar roligt. Trots det avsätter enbart 20 procent av svenskarna tid till fysisk aktivitet. Bland många anledningar dyker ofta tidsbrist och motivation upp. För att täcka den uteblivna målgruppen finns mängder av alternativ för onlineträning. MyMOWO är den nya uppstickaren som ger dig hemmaträning på en helt ny nivå. Sara Arhusiander, 38, är en av de som fastnat helt för deras moderna streamingtjänst.
– MyMOWO hjälper mig mycket. Jag känner mig piggare och starkare samtidigt som det sätter igång massa endorfiner.

Bli medlem i dag för 99 kronor per månad – och få en yogamatta på köpet.

Med MyMOWO kan du träna var och när du vill genom att streama träningspass via mobiltelefon, iPad, dator eller tv. I utbudet finns inte bara personlig träning utan också färdiga träningspass såsom kontors-, familj och mammaträning. Användaren kan också konstruera egna pass eftersom övningar, musik och träningsinstruktör kan väljas fritt.

Vill du veta vilka pass MyMOWO har som kan passa dig? – klicka här

Sara Arhusiander

 ”Vill aldrig sluta träna”
Sara Arhusiander bor på Norderön i Östersunds kommun med man och två barn och som småbarnsföräldrar upplever de ofta att tiden är knapp. Sara arbetar som konferensbokningschef i centrala Östersund och hennes man är egenföretagare. Varje morgon transporterar Sara sig till fastlandet med barnen för att lämna de på förskola och dagis innan hon själv åker till jobbet. Efter arbetstid är hon engagerad i flera styrelser och ofta ska barnen också köras till olika sportsliga aktiviteter.

– Ibland är det lätt att man efter jobbet åker hem, äter middag och tar en promenad. Men det räcker inte för mig. För att jag ska vara stark och orka med en intensiv vardag behöver jag en större utmaning och med MyMOWO är det lätt för mig att alltid få till det eftersom passen ligger på 20 till 30 minuter.

Eftersom utbudet med MyMOWO är brett kan Sara och hennes man träna själva, de kan träna tillsammans och tack vare familjeträningen kan hela familjen även träna tillsammans.
– Vi har nog testat de flesta passen. Vi får verkligen upp flåset och när vi tränar tillsammans med barnen vill de aldrig sluta, de tycker att det är jättekul. Dessutom brukar våra grannar se passen när vi kopplar upp träningspassen till vår storbilds-tv och de har flera gånger poängterat att det ser väldigt härligt ut, säger Sara.

Vill du se hur MyMOWO kan hjälpa dig att bygga upp en stark och stabil kropp? – klicka här

”Personliga, roliga och professionella”
Sara tycker att MyMOWO skiljer sig från många andra digitala träningstjänster eftersom instruktörerna är noga med tekniken under passen. Hon tycker därför att träningspassen inte bara är personliga, inspirerande och roliga – utan även väldigt professionella.
– Jag har till och med råkat hälsa på en instruktör i matbutiken som ledde ett av passen, hon blev väldigt glad, säger Sara.

Har du inte använt ditt friskvårdsbidrag ännu? Använd det till MyMOWO

Testa MyMOWO kostnadsfritt i 14 innan du bestämmer dig