MusikEvent ser till att eventen på Fagersta Brukshotell blir en succé

– Chris Kläfford till vårt första event på Våryran i slutet av maj kändes helt klockren, säger Levent Özdemir på Fagersta Brukshotell. Men när Niklas på MusikEvent föreslog LBSB som artister till dag två kände jag mig mer tveksam. Skulle de verkligen kunna locka publik?

SOM UTLOVAT. På Fagersta Brukshotell har hotellchefen Levent Özdemir fokus på att skapa trivsel för sina gäster. – Niklas Hoxell på MusikEvent är mycket professionell och jag vet att det blir som vi bestämt.

Showen blev en dundersuccé för Fagersta Brukshotell. Hip-hop-gruppen LBSB visade sig locka massor av folk, en publik som efter scenframträdandet var lika nöjda som hotellchefen Levent själv var.

– Efter sex års samarbete med Niklas på eventbyrån Musikevent vet jag att han har koll. Och att jag kan lita på honom.

Han fortsätter:

– Våryran tillhör våra större arrangemang där Niklas ansvarar för att tälten utomhus med inredning finns på plats, att scenen iordningsställs, att ljud och ljus är perfekt. Och inte minst att artisterna har dragningskraft, kommer i tid och trivs. Jag kan helt överlämna allt till honom och han finns på plats under hela eventet för att fullt ut ta ansvar för att allt fungerar.

Det är lika viktigt som ovanligt i branschen menar Levent som med över 30 år i krog- hotell och restaurangbranschen erfarit att så inte alltid är fallet.

– Jag kan fullt ut delegera ansvaret till Musikevent och Niklas och behöver inte ägna min tid mer åt det. Jag vet att det blir lyckat och genomförs på det sätt vi avtalat om. Det känns oerhört bra.

Läs mer om vad MusikEvent kan hjälpa dig med

”Niklas ger sig inte förrän jag är helt nöjd”

Förutom den stora Våryran brukar Niklas Hoxell på Musikevent också vara involverad i Fagersta Brukshotells mycket populära julbord med julshow där Musikevent ansvarar för show och teknik.

– Julbordeventen startar sista helgen i november och redan nu i augusti ser vi en stor efterfrågan hos företag och privatpersoner. Inför dessa går Niklas och jag igenom mina önskemål och idéer. Han lyssnar, utvecklar tankarna och kommer sedan med förslag om upplägg.

Atmosfären på Fagersta Brukshotell är en härlig mix av lokal och internationell stämning. Näringslivet har många gäster – också internationella – som övernattar på hotellet.

– Samtidigt är vi också en samlingsplats för de bofasta. Våra After Workkvällar med trubadur är populära. MusikEvent fixar alltid trubadurer som passar våra gäster, säger Levent och fortsätter:

– Populärt hos oss är också hamburgermenyn på sportbaren och vår generösa och goda lördagsbrunch där man kan sitta riktigt länge och mysa.

För Niklas Hoxells del är samarbetet med Fagersta Brukshotell ett exempel på hur MusikEvent kan jobba med nöjesbranschen.

– Vi är en fullskalig eventbyrå innefattande artister, scen, ljud, ljus, tält med eller utan möbler och catering. Vid helhetsuppdrag närvarar vi också vid själva genomförandet. Men MusikEvent är också en renodlad artistförmedling som erbjuder landets mest efterfrågade artister.

Se vilka artister du kan boka via MusikEvent!

Sedan några år arbetar MusikEvent också med middagsshower med innehåll som Schlager, Disco, Rock eller 70-talsmusik.

– Showerna är skräddarsydda för företag och hotell och kompas av liveband eller singback. Och i uppdragen ser vi också självklart till att all teknik fungerar, avslutar Niklas Hoxell på MusikEvent i Köping.