”Alla är välkomna in till oss”

Det är något speciellt med att sätta sig i en ny bil. Doften, känslan när man vrider om tändningen – och friheten när man trycker ner gasen för att bege sig ut på den första bilturen.
– Om du aldrig har kört en Seat är det god tid att du prövar. Den är personlig, prisvärd, modern och optimal för livsnjutare, säger Joakim Holmquist, försäljningsansvarig Seat på Möller Bil i Örebro.

”Alla är välkomna in till oss”

Seat har rötterna i Spanien, men för biltillverkaren är design mer än bara skönhet. De vill skapa en helhet full av ljus, färg och oändlig kreativitet. Den första bilen rullade ut ur fabriken redan på 1950-talet – och idag är Seat en del av Volkswagen.
– Seat är ett klassiskt märke och man får mycket bil för pengarna. Eftersom de är en del av Volkswagen-gruppen får kunderna ett fordon som är tillverkad med tysk teknik och kvalitet, men med en spansk känsla, säger Joakim Holmquist, försäljningsansvarig Seat.

Seat är ett klassiskt märke och man får mycket bil för pengarna

 Möller Bil i Örebro är en del av en norsk koncern och återförsäljare av Seat, Audi, VW och Škoda. Joakim Holmquist berättar att de är ett företag som värdesätter kunden i alla sammanhang – och som jobbar hårt med kundnöjdheten.
– Vi är proffs på bilar, välutbildade och vi går regelbundet på kurser för att hålla oss uppdaterade. Mitt fokus ligger enbart på Seat och det är en bil som ofta hamnar lite i skymundan. Det är trist eftersom det är en bra bil, säger han.

Läs mer: Ett av nordens största bilföretag

Joakim Holmquist, försäljningsansvarig Seat

Joakim Holmquist tycker att det är lika roligt varje gång en kund kommer in i butiken, provkör en Seat, och kommer tillbaka både förvånad och glad. Den sportiga, moderna och personliga bilen passar nämligen alla åldrar – och smaker.
– Det är många som drömmer om att köpa en ny bil, men det som gör att de tvekar är priset. Vi erbjuder ett prisvärt alternativ till de som vill unna sig en ny bil, säger han.

Prisvärt alternativ till de som vill unna sig en ny bil

Men för Möller Bil handlar det inte om att göra snabba affärer – eller att vara påflugen. De ger sina kunder tid för att de ska känna sig trygga med affären.
– Alla är välkomna in till oss och vi ser alla kunder. Vi vill att alla ska vara utomordentligt nöjda. Jag vill ta död på de fördomar som finns om bilsäljare – och visa att branschen har förändrats, säger Joakim Holmquist.

Välkommen in till Möller Bil i Örebro

FAKTA SEAT
SEAT: s första fabrik i Zona Franca-distriktet i Barcelona invigdes den 5 juni 1950. Dagsproduktionen det första året var cirka fem bilar per dag. 1986 blir företaget en del av Volkswagengruppen. Idag är Seat ett av världens mest älskade bilmärken. De har bland annat utvecklat en integrerad vision för miljöhantering som innebär att de tar hänsyn till bilarnas hela livscykel – och deras inverkan på den globala miljön. Seat erbjuder 14 olika modeller och producerar bilar som kombinerar toppmodern teknik och dynamisk design. De lägger även mycket tid på detaljer i interiören, från ratten och växelspaken till instrumentpanelen och sätena. Allt är ergonomiskt utformade med föraren i åtanke.

Källa: Seat.se