Lokalt samarbete när det är som bäst!

Köping Stars i Svenska Basketligan. Lansering av helt nya Ford Focus.
– Värt att fira, tyckte teamet på Lindqvist Bil som bjöd kunder och basketstjärnor på Söndagsbrunch på ”Skeppis”.

Fr vänster Panagiotis Nikolaidis, Anders Lindqvist, Nicolai Vrbanc, Tony Geidemark

Söndag 16 september 2018.

”Skeppis” – det vill säga Skeppshandelns Stenugnsbageri, på Östra Långgatan i Köping – är abonnerat för ett speciellt event. Söndagsbrunch, streetbasket med Svenska Basketligans nya stjärnor och provkörning av den senaste modellen av Ford Focus.

– Vi har ett basketlag i högsta serien igen och det är värt att fira. Vi passar på att göra det tillsammans med våra kunder nu när vi lanserar helt nya Ford Focus, säger Anders Lindqvist på Lindqvist Bil i Köping.

 

– Att vi gör det på ”Skeppis” har sina naturliga skäl, förutom att de är förstklassiga så är de kunder hos oss och därmed främjar vi varandra lokalt, fortsätter Anders.

– Det här är tredje gången som vi får ordna Söndagsbrunch tillsammans med Lindqvist Bil. Alltid ett kul event att ordna och denna gång lite extra med tanke på att Köping Stars var närvarande, säger Nicolai Vrbanc på Skeppshandelns Stenugnsbageri.

 

 

Nya Ford Focus är den första modellen i en ny generation.

Bilen har hyllats av motorjournalister världen över och blev nyligen testvinnare i sin klass i Teknikens Värld, klassledande med andra ord. Intresset för att provköra den nya bilen var förstås stort.
– Den rullade hela tiden, säger Anders Lindqvist.

Det är imponerande att se vilken styrka det finns när lokala krafter samarbetar och drar åt samma håll

Lindqvist Bil sponsrar Köping Stars.

– Lindqvist Bil har varit med sedan vi tog sats för att gå upp i ligan. De utgör en viktig kugge och tillför mycket energi i vårt lokala sponsornätverk, både för ligalaget och för föreningen som helhet, säger Tony Geidemark.

Panagiotis Nikolaidis, Head Coach i Köping Stars, är imponerad och inser att det finns enorm styrka när lokala krafter drar åt samma håll.

 

 

Streetbasket var ett populärt inslag.

Klicka här för att följa Lindqvist bil på Facebook!

Läs mer om nya Ford Focus 

Vill du också provköra nya Ford Focus? Klicka här!