Därför är Transit Connect den bästa jobbarbilen hos Köpings El

Det började med en begagnad Ford Transit Connect för något år sedan. Idag finns det 5 stycken i fordonsparken hos Köpings Elektriska. Och fler ska det bli. Anledningarna är två: Minimal reparationstid och riktigt bra körkomfort för elektrikerna.

GEDIGEN KVALITET. – Tack vare det smidiga samarbetet med Lindqvist bil i Köping slipper jag ägna tid åt jobbarbilarna, säger Björn Söderqvist på Köpings El. Och kan ha fokus på att jobba istället.

– Bilens konstruktion är så gedigen, säger Björn Söderqvist servicechef på Köpings Elektriska. Chassit utgår inte från ett personbilschassi utan är byggt för transporter. Det är helt avgörande för bilens hållbarhet och komfort.

Björn kan jämföra för i företagets fordonspark finns 15 bilar varav 5 numera är Transit Connect.
– På Transit-bilarna är reparationstiden minimal. Med minimala reparationskostnader som följd. Detta trots att våra bilar lastas riktigt tungt och körs hårt.
Bland annat är det hjulupphängningen Björn lovordar. Men också chassits konstruktion, karossen och den fina körkomforten har varit avgörande i valet av fordon.
– Bilarna är minst sagt eftertraktade här på jobbet. Vi har ett lätt kösystem till våra Ford Connect.

Erbjudande: Förmånlig finansiering på Ford Transit Connect

Calle Lindqvist säljare på Lindqvist bil i Köping nickar instämmande.
– Bilarna är roliga att köra, säger han. Plus att det 3-sitsiga förarutrymmet är tyst och personbilsbekvämt. Finesser som backkamera, farthållare, blåtand, krockkuddar, dieselvärmare och eluppvärmd framruta brukar uppskattas när man har bilen som arbetsplats.

Tillsammans finner vi den transportbil som förenklar ditt jobb

Calle är 3:e generationen Lindqvistare som ser till att uppfylla kundernas bilönskemål.Företaget startades på 60-talet av bl.a. Rolf Lindqvist som sedan sålde det 1988. 1992 köptes bolaget tillbaka till familjen Lindqvist av hans söner Thomas och Anders.
– Jag fick kämpa för att få börja här. Anders – min pappa – och Thomas sa blankt nej länge trots mitt tjat om att få börja. Jag gav upp. Jobbade med annat när de plötsligt frågade om jag ville börja. Och det ville jag ju.

VARIERAT UTBUD. – Vi har kvalitetsmässigt bra och mångsidiga lösningar på transportfordon. Och löser de flesta kunders behov av bil, säger Calle Lindqvist på Lindqvist bil i Köping.

Det är nu två år sedan och Calle trivs. Framförallt i mötet med kunden. Han mår bra av att hitta den lösning som gör kunden riktigt nöjd och bekväm.
– Min ansvarskänsla gäller från köp till leverans av bilen. Och den finns med också efter köpet. För mig är det jätteviktigt att kunden känner sig bekväm med att svänga förbi, ta en kaffe och få svar på frågor.
Calle står helt för kvaliteten i de transportbilar han föreslår sina kunder. Vilket är helt avgörande för hans trivsel med jobbet.
– Jag har alltid haft ett bilintresse så lite nörd är man. Fords transportfordon är gedigna rakt igenom. Vare sig kunden söker pickupbilar, små eller stora flakbilar, skåpbilar, transitbilar eller specialbyggda fordon. Samtliga är byggda som riktiga transportbilar.

Björn håller med samtidigt som han också framhåller den smidighet han upplever i kontakten med Lindqvist bil.
– Jag blir omhändertagen av Calle och hans kollegor. Det uppskattar jag mycket. Alltid snabba återkopplingar, bra bilförslag, uppdateringar på däckbyte och service. Jag kan lita på dem. Detta proffsiga bemötande gör att jag slipper ägna tid åt företagsbilarna. Det är effektivt och bekvämt.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur rätt transportbil kan förenkla ditt jobb