Husqvarna Partner ser till att din gräsmatta är snygg: ”En bra gräsklippare kan vara din bästa trädgårdsinvestering”

Vill du ha en perfekt gräsmatta utan ansträngning? Då är hjälpen inte mer än ett klick bort. Husqvarna Partner kommer hem till dig och hjälper dig att hitta rätt robotgräsklippare och du som kund kan luta dig tillbaka.
– Boka en kostnadsfri rådgivning och låt oss hantera allt, säger Tony Nordahl från Lättviktsmotor, en av få utvalda Husqvarna Partner i Sverige.

Husqvarna Partner ser till att din gräsmatta är snygg: ”En bra gräsklippare kan vara din bästa trädgårdsinvestering”

Tack vare att Husqvarna Partners arbetar lokalt har personalen god kunskap om just ditt område. Och bokar du in en konsultation, är det antingen Tony eller hans kollega John Carenfelt som dyker upp.

Tony Nordahl och John Carenfelt hos Lättviktsmotor hjälper dig att hitta rätt robotgräsklippare till din trädgård.

Varför har ni en kostnadsfri konsultation?

–För att kunna besöka kunden hemma och ta reda på hur tomten ser ut och vilken robotgräsklippare och vilka tjänster som är rätt just där. Därefter får kunden en skräddarsydd rekommendation, ett underlag för att de ska ha möjlighet att göra ett genomtänkt köp, säger Tony.

Boka en kostnadsfri konsultation från Husqvarna Partner här

Om kunden säger ja, hur går ni vidare?

–Då hjälper vi till att välja rätt modell, det är viktigt för att klipparen ska orka klippa och här har vi många olika modeller att välja mellan. Sedan bestämmer vi dag för leverans och installation. Vi går också igenom hur kunden styr klipparen via Husqvarna – appen.

Vilka fördelar ser kunderna med det här konceptet?

–De är nöjda med att få en perfekt gräsmatta hela säsongen, oavsett storlek på tomtens gräsyta. Valet av robotklippare är viktigt från början.

Läs mer om Husqvarna Partner och hur deras tjänst fungerar här

En annan tjänst som Lättviktsmotor erbjuder är att de åker ut med sina mobila servicebilar och servar gräsklippare på plats. Det gör att kunden inte behöver leta efter en verkstad som utför en reparation. Något Tony vet att många av kunderna uppskattar, eftersom det sparar tid.

–Kunderna kan kontakta oss när som helst för lokal support, om det finns frågor och funderingar, förklarar han.

Ni erbjuder också extra tjänster, vad innebär det?

–Det kan vara vinterförvaring och då hämtar vi gräsklipparen på hösten för en fullständig service före vinterförvaring. Till våren kommer vi tillbaka med kundens gräsklippare, förklarar Tony.

För att boka ett hembesök, kontakta Tony eller John via Sollentuna.amp@lattviktsmotor.se 

Lättviktsmotor är en av få utvalda Husqvarna Partners i Sverige. De hjälper till med allt, från att välja rätt robotgräsklippare till installation, service och vinterförvaring.