Därför får denna mäklarfirma i Köping-Arboga-Kungsör beröm

– Husförsäljningen gick så smidigt, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är verkligen superproffs. Jag kunde ringa när som helst till mäklaren som hjälpte mig att sälja hästgården, säger Eleonora Gustafsson. Och dessutom hittade de mitt nuvarande drömboende.

SMIDIGT. – Det var enkelt att sälja mitt hus genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Köping, säger Eleonora Gustafsson. Dessutom fick jag hjälp med bank och försäkring.

Det var ingen lätt situation som uppstod för Eleonora för något år sedan.
– Jag och min dotter bodde på gården och vi hade tre hästar och ett par hundar. Mamma och min bror bodde också där och hjälpte oss mycket. Men så dog min bror plötsligt och strax efter blev mamma sjuk. Samtidigt som jag jobbade heltid i Örebro.

Situationen blev ohållbar och Eleonora bestämde sig för att sälja gården.
– Jag hade träffat Maria Hellström och hennes dotter Rebecca som också är mäklare tidigare på hästtävlingar.  Av en slump klev jag in på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings kontor i Köping och de erbjöd mig en bra deal.

Få ett försprång i bostadsaffären – Länsförsäkringar ser till att allt finns på plats när du vill sälja

Sen gick allt i raketfart. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling förstod att Eleonora ville ha en snabb affär och anpassade sig helt till det önskemålet.
– De såg till att det hände saker och på 14 dagar snyggade jag till gården. Därefter låg huset ute för försäljning.

De visste exakt vad jag behövde

Därefter gick allt nästan ännu snabbare. Visning på söndagen och på tisdagen var affären i hamn.
– Det var Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings förtjänst. Maria såg mina behov och köparens behov och insåg att vi båda skulle vara vinnare på en snabb affär. Det uppskattar jag idag. Jag har en kanonbra relation med köparna.

Efter flytten höll Länsförsäkringar Fastighetsförmedling fortsatt kontakt med Eleonora. De hade fått i uppdrag att sälja radhusen vid Åbrinken i Arboga.
– Maria ringde och sa att de hade hittat ett hus som skulle passa mig. Jag var inte intresserad men när det var visning hörde de återigen av sig och föreslog att jag skulle komma på visningen. När jag såg sovrummets fina utsikt över ån så visste jag: Här ska jag bo.

Vill du boka en fri värdering med Maria eller Rebecca? Klicka här!

Så fick det bli och genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling fick Eleonora kontakt med Länsförsäkringar Bank för upplägg av sparande och lånebild.
– Banken hjälpte mig med ett bra upplägg som jag är jättenöjd med. Jag fick dessutom kontakt med försäkringsbolaget och är nu guldkund med alla försäkringar samlade där. Det ger mig bra rabatter.

Både Maria Hellström och Rebecca Hellström är vana vid att träffa människor i olika livssituationer och är professionella och driftiga i jobbet som mäklare.
– Jag träffade dem först på ridtävlingar. Hästtjejer brukar inte vara rädda för att arbeta hårt mot ett mål.

Drygt ett år efter husförsäljningen är Eleonora mer än nöjd med sitt boende. Hon trivs och uppskattar det engagemang Länsförsäkringar Fastighetsförmedling visat henne.
– Som mäklare måste man vara en människokännare. Det är en viktig egenskap. Jag har blivit jättebra bemött och känner mig så nöjd med Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings sätt att hjälpa mig att både sälja och köpa min bostad, avslutar Eleonora Gustafsson i Arboga.

 

Länsförsäkringar fastighetsförmedling i Köping

  • Har kontor i Köping och Arboga.
  • Förmedlar fastigheter i Arboga, Kungör och Köping.
  • Mäklare är Maria Hellström och Rebecca Hellström.
  • Mäklarassistent är Kristina Ehn.
  • Är Sveriges mest snabbväxande mäklarkedja.
  • Har den högsta kundnöjdheten i fastighetsmäklarbranschen (SKI 2016. 2017 och 2018)
  • Är ett dotterbolag till kundägda Länsförsäkringsgruppen.
  • Har nära kontakter med Länsförsäkringar Bank och Länsförsäkringar.
  • På gång: I höst börjar Matilda Gustavsson som mäklare på kontoret.