Den “nya” vardagslyxen – så slipper du städa i hemmet

För många är städning hemma något av ett nödvändigt ont. Det tar tid från annat och man måste alltid se till att man har allt hemma.
Andrea Lundstedt, 25 år, från Älvsjö är en av många som har valt att anlita Lanolia för att få hjälp med städningen – i hemmet.

Bildbank foto

Känner du som så många andra att det ibland är svårt att få tiden att räcka till? Barn ska hämtas, mat ska handlas – och det kanske ska skjutsas till träningar eller till kompisar.

Det är inte alltid helt enkelt att få tid till att dammsuga och hålla efter med städningen när man kanske hellre skulle göra något annat istället, som att kanske bara ta det lugnt.

Företaget Lanolia, med huvudkontor i Södertälje, är en pigg tioåring. Städföretaget, som jobbar med städ för hushållsnära tjänster, har idag ett 20-tal anställda och allt fler upptäcker deras tjänster. En av deras kunder är 25-åriga Andrea Lundstedt. Hon berättar:

– Vi ville få mer tid över till andra saker.

Varannan vecka kommer personal från Lanolia till deras hem för att göra rent hus bokstavligt talat.

– De torkar golven, dammsuger, ja allt som behövs helt enkelt, säger Andrea Lundstedt.

Boka här: Kontakta Lanolia Städ & Service

Det är en vardagslyx som hon har unnat sig i omkring ett och ett halvt år – och hon har inga planer på att sluta med det. Personal från Lanolia kommer hem till hushållet och man behöver inte bistå med några städhjälpmedel. De är fullt utrustade proffs helt enkelt.

– Vi kommer fortsätta med att anlita Lanolia. Det är prisvärt, känns tryggt och det ger det där lilla extra hemma, säger Andrea Lundstedt

Det är inte bara Andrea i som anlitar Lanolia. Företaget har idag över 400 kunder och har växt mycket snabbt.

– Hela vår familj använder sig faktiskt av dem. Farmor och farfar, mina syskon – ja till och med min pappa. Varje gång jag kommer hem när Lanolia har varit där så är det som att komma hem till ett nytt hem.

Läs mer: Så här tycker Lanolias kunder