Betta, ett revolutionerande sätt att spela på lotto

Vi har alla hört om lotterier såsom EuroMillions och Powerball. Men dessa internationellt kända lotterier har varit nästan helt otillgängliga för oss i Sverige.
– Det har varit så pass omständligt att det setts som omöjligt. Men det har vi ändrat på nu, säger Pablo Grunbaum, operativ chef på jackpot.com.

Pablo Grubaum, operativ chef för Jackpot.com är stolt över att kunna erbjuda Sverige ett nytt sätt att spela på lotto,

Jackpot.com har nu lyckats öppna upp för svenskar som vill spela på de stora internationella lotterierna.
– Svenskarna älskar lotto och därför är det extra kul att kunna erbjuda möjligheterna att bland annat betta på Powerball, berättar Pablo Grubaum.

På hemsidan jackpot.com kan man betta på allt ifrån US Powerball till EuroMillions men också det exklusiva LottoFika som är ett lotteri med svenskt tema unikt framtaget för jackpot.com.
– Vi tog fram det här lotteriet speciellt för Sverige eftersom svenskarnas intresse för lotto bara växer.

Här hittar du alla lotterier som vi erbjuder

Hur kan svenskar spela på amerikanska lottospel?
Istället för att köpa en fysisk lott i värdlandet ger Jackpot.com dig möjligheten att lägga ett vad på vilka nummer som kommer att dras.
– På det här sättet kan vi erbjuda svenskarna ett nytt sätt att spela på lotto och uppleva samma spänning som miljontals amerikaner får uppleva och det är väldigt kul. Förhoppningsvis kan nästa storvinst hamna i Sverige, säger Pablo Grunbaum.

Det hela är väldigt enkelt förklarar Pablo. Du väljer precis som på ett vanligt ut vilka nummer som du tror kommer att dras och om du prickar rätt vinner du jackpotten.
– Det blir lite som att satsta pengar på slutresultatet i en fotbollsmatch. Men hos oss kan du spela på vilka nummer som kommer att dras.
Eftersom du spelar online behöver du inte gå till en butik för att hämta ut din vinst eller betala några avgifter, utan priset betalas ut direkt till ditt bankkonto.

Läs mer om hur det fungerar här!

Jackpot.com är fullt reglerat och följer den nya svenska lagstiftningen. Dessutom har man en kundtjänst som allt finns tillgänglig.
– Allt detta gör vi för att skapa så trygga spel som möjligt för våra kunder.

Revolutinerande spelidé
Pablo Grunbaum är väldigt stolt över att ha varit med och utvecklat det här nya sättet att spela på lotto.
– Ibland är de lättaste idéerna de bästa och vi älskar det här revolutionerade sättet att betta på lotterier. Tillsammans med hundratals andra lotteri-fantaster utöver världen kan äntligen vi Svenskar vara med.

 

Åldersgräns: 18+ | stodlinjen.se | Spela ansvarsfullt | Jackpot.com drivs av Lottomatrix